עבור לתוכן

הארדיסק חיצוני, DVD-/+RW DL, ודיסקים פשוטים

Featured Replies

פורסם

שלום...

כמו בכותרת, יש לי שלוש שאלות:

1) אני מתכוןן לקנות מארז חיצוני מהדגם ST-2316 C של SNT, ולהלביש אותו על WD3200KS. כרגע אני אחבר אותו ב- USB2/FW ובעתיד ב- eSATA.

כרגע אני מחבר את ההארדיסק דרך SATA ו- SATA Power, ובשביל זה אני צריך לכבות ולהדליק את המחשב כל הזמן... עם המארז החדש, אני אוכל לחבר ל- USB ולהוציא איך שאני רוצה מבלי לפגוע בהארידסק \ מחשב? או שיש כפתור הדלקה למכשירים האלו?

2) האם יש כזה דבר DVD-/+RW DL (לא משנה פלוס או מינוס) שאפשר להשיג בארץ?

3) אשמח להמלצה על דיסקים DVD-/+R במחיר סביר פלוס, שלא יהיו טובים כמו ורבטים אבל לא הכי גרועים שאפשר...

תודה מראש!!! :xyxthumbs:

פורסם

1) יהיה לך אייקון ב task bar ומשם אתה מנתק את הדיסק כמו כל התקן USB

2) לא.

3) למה לא ללכת אם כבר על וורבטים וזהו? יש בדר"כ באופיס דיפו מבצעים דיי יפים (שתי חבילות השלישית חינם).

פורסם
  • מחבר

1) במידה ואני פשוט מנתק את הקצה של ה USB כל עוד המחשב והארדיסק דלוקים, זה לא יפגע בהארדיסק כמו לעשות את אותו הדבר רק עם החיבורים של ה- SATA? והאם זה ישמור את כל ההגדרות, הסידורים וכו'... ?

2) לא מבחינה שלא קיים או שאי אפשר להשיג בארץ? כי בויקיפדיה הפורמטים האלו מופיעים...

3) בגלל שאני רוצה לקנות מלירה (מבטיחים שם TY יפן) ואין להם מבצעים כאלה, ואני צריך דיסקים פשוטים כי לא כל צריבה מצדיקה Verbatim...

תודה שוב...

פורסם

3) BENQ

פורסם

1) זה יכול לפגוע, לא מומלץ סתם ככה לנתק.

2) הטכנולוגיה אכן פותחה לפני שנה בערך, לא ידוע לי על צורבים שתומכים בצריבה על RW DL ולא ידוע לי על מדיות כאלו בכלל.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות...

x-dude, אז איך מומלץ להתנהל עם הארדיסק חיצוני? אם אני אצטרך כל פעם לכבות ולהדליק את המחשב בשביל לחבר אותו ב- USB אז אין טעם לקנות אותו בכלל... או שבהארדיסקים חיצוניים יש כפתור כיבוי\הפעלה שדואג שההארדיסק יכובה ויודלק בצורה תקינה ולא מזיקה, כאילו מכבים את המחשב עצמו?

ז'אקו, מה BENQ?

פורסם

1) יהיה לך אייקון ב task bar ומשם אתה מנתק את הדיסק כמו כל התקן USB

פורסם

ז'אקו, מה BENQ?

3) אשמח להמלצה על דיסקים DVD-/+R במחיר סביר פלוס, שלא יהיו טובים כמו ורבטים אבל לא הכי גרועים שאפשר...

קניתי השבוע קייק של 25 דיסקים BENQ DVD+R ב-30 שקל שזה ממש זול

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6864

פורסם
  • מחבר

1) זה יכול לפגוע, לא מומלץ סתם ככה לנתק.

אז למה התכוונת פה?

פורסם

שאלת אם אתה יכול סתם ככה לנתק, התשובה היא שכן אבל יש סיכוי שזה יכול להיפגע לכן הדבר לא מומלץ

הדרך הכי בטוחה היא לנתק אותו ע"י הפסקתו דרך האייקון שב- task manager.

פורסם
  • מחבר

אז אני מניח שאם יש כפתור on/off על המארז החיצוני עצמו זה עושה פחות או יותר אותו הדבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים