פורסם 2007 במאי 718 שנים היי אני צריך היתיעצות קטנה אני צריך מפרט של המחשב CORO 2 החדש עד 3000שח בלי צגאני צריך לפחות לוח תומך NVIDIA SLIPCI X16 שתי סלוטיםSATA 1/2 ארבע פורטיםDDR2-1 שתיים עד 4 סלוטיםמארז סטנדרט עם USB קידמי וIEEE1394 ומיקרופון+אוזניותספק כח רגיל לא לאוברקלוקינגכ.מסך ג'יפורס מסדרה 7דיסק קשיח אני יקח את הIDE מה המחשב הישןכוננים אופטים מהמחשב הישןכונן פלופי מהמחשב הישןהשאלה אני עובר את ה3000שח SLI לא קריטי PCI X16 אולי סלוט 1השאלה DDR2 ןS-ATA2 קיימים כבר איזה 3 שנים האם יצא תקן חדש עוד מעט והCORO ה4 ליבות עוד מעד יוזל שווה לקנות רק שהתקן לא יתחלף ושווה להחליף את הפנטיום 4 3GHZ 1ג'יגה DDR אין SATA 2 ולא DDR 2 ולא PCI X16 לא 64ביט נקנה לפני שנתייםכניתי אותו שהתחיל הפנטיום 4 עם הDDR2 וה64BIT עוד דבר יתחן שהמחשב הנוככי שלי טוב לביצוע פעולה 1 ושווה לא למכור אותותנו אולי גם מפרטים בלי SLI שתי סלוטים לכרטיס מסך DDR2 שתי סלוטים והכרו מיתחממם כמו פרסקוט (2/4 ליבות)תודה לעונים
פורסם 2007 במאי 718 שנים מצטער, אי אפשר להבין כלום ממה שכתבת. יותר מדי כולל. שאלות לא שאלות וכך האלה.בוא נפשט את העניין, התקציב 3000 ש"ח, סבבה.ציין דרישות מיוחדות, מה יש מה אתה מעביר האלה ושימושי המחשב. את השאר כבר תקבל.
פורסם 2007 במאי 718 שנים מחבר תיתיחס למפרט אני התכוונתי שהתקן לא יתישן ועוד כמה שני הוא היה בעל אפשרות שדרוג בעבר לא היה הרבה תקנים אז לא היתה בעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.