פורסם 2007 במאי 718 שנים אני נמצא בשלב התשיעי, בקרואטיה, שבו יש לי שיירה שמגיעה מצד שמאל למעלה שצריך לחלץ ורשת חשמל שלא מספיקה לכל התותחים.האם להשאר בבסיס עד שיגמרו ההתקפות (הם נגמרות ?) ואז ללצאת לחץ אותם או לא להמתין לסוף ההתקפות ולצאת לחלץ ?
פורסם 2007 במאי 718 שנים מה שאני עשיתיזה שתי דקות לפני שהשיירה מגיע יצאתי עם כל הכוח שהיה לי בבסיס לכיוון השיירהבדרך שמתי חיילים רגליים בבניינים קרטיים (הבניינים שהNOD תופס כשאתה בא לחלץ אהשיירה) ואז "הקדמתי" בחילוץ של השיירה וכך הNOD לא הספיקו לתפוס עמדות קריטיות בדרךלאחר מכן כשחזרתי כבשתי את המחם של הבסיס חזרה והקמתי את ההגנות מחדש.בהצלחה!!!
פורסם 2007 במאי 718 שנים מחבר הבעיה שהם באים בהמונים ואם אני נוטש את הבסיס אז הם פשוט מחריבים אותו.דבר שני, האם ההתקפות שלהם מסתיימות מתישהוא ?ומה נותן לי לסיים את משימות הבונוס ?
פורסם 2007 במאי 718 שנים ההתקפות לא מספיקות אם לא תשמיד את המבני ייצור שלהםתנסה לטפל קודם כל בבסיס שלהם שנמצא מצד ימין שלך זה יקל מאוד את העומס של התקיפותמצד שמאל של הבסיס שים כמה חיילים מחופרים במקום העמדות ירי וככה יהיה לך חשמל לשאר המבנים ותוכל לייצר יחידות שים לך לעמדות נ.מ שצריך להפעיל כי מידיי פעם יש תקיפות מסוקים
פורסם 2007 במאי 818 שנים ממש לא זוכר אותם אבל בכל מקרה אחרי שאתה משמיד את הבסיס מימין ומחזיר את השיירה אתה יכול לבנות בסיס כמו שצריך והמשימה ממש קלה
פורסם 2007 במאי 918 שנים מחבר כן, ממש מעולה, הגעתי כבר לשלב 16.בכל מקרה, שאלתי על משימות הבונוס היתה: מה הן נותנות לי אם אני מסיים אותן ?כסף למשימה הבאה ? יותר כלים ? מה זה נותן לי ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.