פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר אממ, אני ממש בלחץ בגלל הגודל של הטוניק, ראיתי ביקורת אחת עם לוח של DFI שזה לא התאים לו, ניסיתי לחפש בגוגל אם זה מתאים ללוח שלי אבל לא ממש מצאתי.איך אני אוכל לוודא שזה יתאים? GA-965G-DS3 הלוח :-Xעריכה, יש לי אפשרות להשיג את ביגטיפון VX ב275 שקל, הוא עדיף?
פורסם 2007 במאי 818 שנים ה - BT VX ממש לא משתלם.יש את הנינג'ה ב - 200 ש"ח, לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7566
פורסם 2007 במאי 818 שנים איזה OC אתה מתכנן? יש לך כרטיס מסך מובנה, ולא יודע אם אכן בכלל יש צורך בקירור כזה.בכל מקרה, כמובן שהטוניק עדיף, ואם לא אז עדיף את האינפיניטי.הנינג'ה עדיף רק במידה והמטרה היא להשתמש במאוורר חלש\בעל RPM נמוך.
פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר 1. אין לי כמ מובנה, המפרט בעמוד הראשון לא נכון2. לא משהו רציני, סתם ככה לשחק עם זה
פורסם 2007 במאי 818 שנים אממ, אני ממש בלחץ בגלל הגודל של הטוניק, ראיתי ביקורת אחת עם לוח של DFI שזה לא התאים לו, ניסיתי לחפש בגוגל אם זה מתאים ללוח שלי אבל לא ממש מצאתי. איך אני אוכל לוודא שזה יתאים? GA-965G-DS3 הלוח :-X רשמת G -> כרטיס מסך מובנה. האם זה גרסת ה-P? כך או כך, סידרתי לך את העדיפויות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.