פורסם 2007 במאי 618 שנים שלום חברה,אני רוצה DOK שיהיה מסוגל להריץ תוכנות כמו APACHE MYSQL PHP שיהיה אמין, קומפקטי, ולא יפשל..חשבתי על SanDisk Cruzer Micro U3 1GB מחירו 56 שקל, הוא מבית טוב ותומך בהרצת תוכנות (U3)מה אתם מציעים?
פורסם 2007 במאי 618 שנים כונני הDOK לא מגרדים בכלום את הביצועים של הארדיסק.לא נראה לי שקיים DOK לצרכים שכאלה.
פורסם 2007 במאי 618 שנים כונני הDOK לא מגרדים בכלום את הביצועים של הארדיסק.לא נראה לי שקיים DOK לצרכים שכאלה. מה? אחי זה כונן נהדר.יש לי אותו כחצי שנה.המחירים של עכשיו מצחיקים.הייתי לוקח טיטניום שיותר מהיר ועמיד.
פורסם 2007 במאי 618 שנים מחבר מהירות העברה היא 15MB +- , כשאני מריץ אתר על שרת שמותקן על ה DOK קצב העברה הנדרש הוא נמוך בהרבה..איפה בדיוק הבעיה? מהירות גישה?
פורסם 2007 במאי 618 שנים SanDisk Cruzer Micro U3 1GB לך על זה אם תוכל להוסיף קצת כסף ולקחת את גרסת הטיטניום זה יהיה יותר טוב..יותר עמיד ויותר מהיר (כרגע הכי זול של 1 גיגה עולה 89 )http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=469743והאמת זה לא נראה לי כל כך שימושי ה U3 הזה אם הוא היה קצת יותר נוח והיו בו יותר תוכנות שתומכות הייתי משתמש בו..כרגע לא
פורסם 2007 במאי 618 שנים למה להריץ אתר מ DOK ?בכל מקרה, נראה לי שב DOK, המהירות גישה מהירה יותר מדיסק, אבל מהירות העברת הנתונים נמוכה משמעותית.
פורסם 2007 במאי 718 שנים מחבר כעקרון, יש לי מחשב נייד ונייח, וזה די מסורבל להעביר את תיקיית ה ROOT ממחשב למחשב כל פעם.. כך שחשבתי שיהיה הכי נוח לשמור אותה על DOK
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.