עבור לתוכן

מפרט ב1200 שקל בערך - מחשב שמיועד לאחים קטנים מרגיזים ..

Featured Replies

פורסם

היי אני צריך המלצה למפרט...מחשב שאני קונה לאחי הקטן (ילד בן 12 ) , בגלל שהוא כל היום משחק קאונטר סטרייק ופיפא 2007 ברשת , ומפריע

לי להשתמש במחשב..ולכן הפיתרון הכי טוב הוא לקנות לו מחשב..

מסך אני לא צריך..

בעקרון , אני צריך מחשב שיהיה טוב לגלישה באיסיקיו , אינטרנט , ויפעיל משחקים בסיסיים כמו פיפא 2007 קאונטר סטרייק וכאלה.

המחשב הנוכחי שלי שאחי הקטן חורש עליו זה p.4.2.6 , fx5200 ..

האם כדאי לחפש פנטיום 4 יד שניה ??

או שעדיף לקנות משהו חדש בסכום של 1000 - 1200 שקל ככה ?

מסך אני לא צריך , דיסק קשיח 80 ג'יגה צריך..זכרון פנימי אולי 1024 ודיוידי

השאלה היא - איזה מעבד ? אולי amd ? איזה לוח אם ?

בקיצור..הוצאה של 1000 שקל ככה רק בגלל הממציאים של המשחק הסרוח והמקולל הזה..קאונטר סטרייק.. >:(

אני אשמח לקבל המלצות ,

תודה.

ד"א - כדי שאחי יוכל לגלוש ברשת במחשב שאני אקנה אני אצטרך לקנות גם ראוטר ? כמה זה עולה בערך ?

פורסם
  • מחבר

זה חורג מהתקציב..גם רק 512 זיכרון , וגם לא ברור איך הכרטיס מסך הזה שמורכב על הלוח אם יכול או לא יכול להפעיל משחקים פשוטים -

משחקים שעולים על fx - 5200

פורסם

אם אתה רוצה יותר מהמחשב שלך, תצטרך להעלות את התקציב.

איכות המחשב תקבע אחרי הכול, עפ"י התקציב.. יש כאלה שלא יודעים מה לעשות אם התקציב אבל זה כבר שונה.

בכול מקרה, המחירים ירדו מאז.. אני מניח שזה יעלה כבר 1200.. תבדוק בwww.iqpc.co.il

פורסם
  • מחבר

מה יעלה 1200 אחרי שמחירים ירדו ? לא הבנתי על איזה מפרט מדובר ?

מתי המחירים אמורים לרדת ??

אולי אם כל המחירים אמורים לרדת..אולי עדיף לקנות מחשב חדש לעצמי - ואת הנוכחי - p 4.2.6 - 512 ram fx5200 לתת לאחי הקטן ?

ככה גם כל הדברים שלו ישארו שם..ואני אחסוך את כל הכאב ראש של התקנת ווינדוס משחקים וכל זה מחדש.

השימושים היחידים שלי במחשב זה מוזיקה ואינטרנט - ויש לי הארדיסק של 320 ג'יגה.

מתי כל ההוזלת מחירים צפויה ?

ממה שהבנתי הכל יקר היום רק כרטיס מסך זה איזה 1000 שקל.

פורסם

יד שנייה לגמרי! :xyxthumbs:

אני חושב שהכי טוב לך בתקציב הזה לחפש משו יד שנייה...

חפש פה במאגר, או בכל מאגר אחר..

פורסם

זה חורג מהתקציב..גם רק 512 זיכרון , וגם לא ברור איך הכרטיס מסך הזה שמורכב על הלוח אם יכול או לא יכול להפעיל משחקים פשוטים -

משחקים שעולים על fx - 5200

אתה כנראה לא בעיניינים. כרטיס מסך מובנה של אינטל גרסה 3000 או איך שקוראים לו, הרבה יותר טוב מה 5200..

פורסם

קנה לו סלרון 512 זיכרון דיסק 80גי'גה (עם הוא מומכה יחסית לגילו ועושה הורדות OC וכל הדברים אחרי חודש הוא יחזור בטוח למחשב שלך)

קנה לו לוח פשוט מידי AGP לא PCI X וסים לו איזה כרטיס בסיסי כמו 5200FX שיחסוך כסף אחר כך לסדרה 7XXX AGP

מסך הכי פשוט שוב הוא שומר על המחשב לא מקלקל אין שום סיפה ליקנות לא דברים גרועים \הוא נוגע במסך LCD קנה לו CRT או LCD זול כדי לא לזרוק כסף או יש לא מסך ישן קנה לך חדש ותביא לאח שלך את הטרנטא

או אתה רוצא מחשב לעצמך כנה לך חדש ותן לאחיך את הישן רק תוציא את ההאר דיסק תן לאחיך איזה 80/40 ג'יגה תפרק את הכרטיס מסך הטוב ותן לו מעפן ואז תהנה !!!! אפילו תיקח את הזכרונות !!!!!!!!!!!!

מקווה שעזרתי

פורסם

תישמע לדעתי עדיף שתגדיל את התקציב ותיקנה לעצמך משהו נחמד...ואתה יכול גם לחסוך כסף על כרטיס מסך ולהישתמש במובנה אם השימושים שלך זה רק אינטרנט מוזיקה סרטים וכ'ו...

ואז במקום להיתקע עם שני גרוטאות אתה תביא לאחיך את הישן שלך ולך תיקנה חדש נחמד...

פורסם

מסכים.

skypc.co.il

¤408 ¤408 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 3600+ Socket AM2 BOX

¤219 ¤219 1 כונן קשיח Westren Digital WD800JD 80GB

¤234 ¤234 1 זכרון PQI DDR2 1024Mb 533MHz CL5

¤177 ¤177 1 צורב LiteON LH18A1P487C DVD

¤211 ¤211 1 מארז כולל ספק FOXCONN TLM-454 350W

¤458 ¤458 1 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI

¤ ¤ 1 איסוף עצמי מהחנות

7 :פריטים

¤ 1,708 סכום כולל מע``מ

עוד 500 ש"ח, אבל מפרט טוב משמעותית. זה כשאת הדיסק קשיח שלך תעביר אליו ואת ה80 לקיים.

אם אני מצב, לאח שלך:

¤308 ¤308 1 לוח אם ABIT NF-M2S AM2

¤199 ¤199 1 מעבד AMD Sempron 3200+ Socket AM2 Box

¤219 ¤219 1 כונן קשיח Westren Digital WD800JD 80GB

¤144 ¤144 1 זכרון PQI DDR2 512Mb 667MHz CL5

¤88 ¤88 1 כונן SONY DVD Rom 16 X 48

¤180 ¤180 1 מארז JSP-TECH Micro-ATX Black EZCool 400W

¤ ¤ 1 איסוף עצמי מהחנות

7 :פריטים

¤ 1,138 סכום כולל מע``מ

סה"כ טוב מאוד בהתחשב בתקציב.

פורסם
  • מחבר

זהו , נראה לי שאתם צודקים.

ואני באמת אביא את המחשב הנוכחי לאחי הקטן ואקנה לעצמי מחשב בתקציב יותר גדול , כדי לא להתקע עם 2 טרנטות.

ועכשיו יש לי 2 דיסקים קשיחים - אחד של 80 ג'יגה שנמצאת בו המערכת הפעלה ועוד אחד של 320 ג'יגה

ואז אני פשוט אעביר את ה320 למחשב החדש שאני אקנה.

אפשר לדבר על תקציב של 3000 - 3500 שקל , אולי עוד קצת.

וגם חשבתי לקנות מסך lcd - הסיבה שלא קניתי עד עכשיו מסך lcd כי הבנתי שהאיכות של ה crt עדיין הרבה יותר גבוהה..

והשימושים שלי במחשב בעקרון הם : אינטרנט , ובעיקר שמיעת מוזיקה , תוכנות כמו קיובייס , פרוטי לופס , אופיס וכאלה , אולי גם קצת פוטושופ וכאלה.

הייתי גם רוצה להפעיל משחקים בסייסיים וכאלה - אבל לא משהו שאני אצטרך לשלם איזה 1000 שקל לכרטיס מסך.

השאלה שלי היא : האם זה משתלם לקנות עכשיו מחשב ? או לחכות עוד קצת זמן וכבר לקנות אינטל ?

האם אני אצטרך לקנות 2 ג'יגה זיכרון פנימי , במידה ועוד שנה ככה כל העולם יעבור לויסטרה ?

lior_z - המפרט הראשון שלך ב1700 שקל מסוגל להריץ ויסטה בכלל ?

ואני גם לא יודע בקשר ל amd , לפי דעתי עדיף איזה משהו של אינטל ?

וגם לא ברור איזה כרטיס מסך מובנה יש בלוח אם שם..כל המשחקים היום דורשים מינימום 128 מגה נראה לי , לא שאני חורש על משחקים

אבל אני רוצה שיעבדו אצלי משחקי RPG לפחות ,

בשנים האחרונות לא ממש התעניינתי במשחקים כי אני עובד עם מחשב של 512 זיכרון ו fx5200 , אבל בעקרון אם אני אקנה מחשב מחדש

אז אני ארצה מחשב שאפשר להגדיר אותו "בינוני" , משהו שיחזיק לעוד כמה שנים.

איך זה שהמעבדים האלה של amd כאלו זולים ?? נראה לי אפילו ה p4 2.6 יותר טוב מ amd לא ?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים