עבור לתוכן

סרטון הדגמה נחמד של NVIDIA שמדגים רינדור בזמן אמת

Featured Replies

פורסם

very nice נראה ממש אמיתי ! :smile1:

פורסם

כמעט אחד לאחד במציאות!!!

פורסם

בדיוק

פורסם

וואו עוד טקסטורות של כמה מגה פיקסלים...

ד"א מה שהכי מצחיק זה שATI לפני 6 שנים עשתה דמו לR8500 שלה בזמנו(עם מה מאית מכוח העיבוד שיש ל8800GTX במקרה הטוב). ועדיין לא הגיעו לרמה הזאת ברוב המשחקים הקיימים זה לא שווה את ההשקעה, גם מבחינת משאבי מערכת, וגם מבחינת משאבי אנוש לצוות האומנים שיעמול ימים כל כל טקסטורה מסכנה לכל דמות ברמה הזאתי.

nVIDIA צריכה רעיונות חדשים.

[attachment deleted by admin]

פורסם

יופי מה אכפת לי מקרייסיס כרגע דמו על כרטיס מסכן מלפני 6 שנים עוקף את רוב הדברים שקיימים כיום, דיי לחיות בסרטים שכל דבר שרואים בtech demo יש לו איזהשהו יישום מעשי בשנים הקרובות.

פורסם

זה בדיוק מה שהראו לך למעלה

תסתכל על התמונה מתוך קרייסס ותאה לאיזה רמה של פירוט אפשר להגיע

ואני בטוח שבשנים הקרובות זה רק ילך וישתפר

תראה לאן התקדמנו עד עכשיו

פורסם

פורסם

זה בדיוק מה שהראו לך למעלה

תסתכל על התמונה מתוך קרייסס ותאה לאיזה רמה של פירוט אפשר להגיע

ואני בטוח שבשנים הקרובות זה רק ילך וישתפר

תראה לאן התקדמנו עד עכשיו

מה שהראו למעלה בעקר זה Subsurface scattering כמו הדמו של הפסל של הX800. מה שמדמה בעצם החזרת אור מעצם שמכיל שכבות שהן שקופות בצורה חלקית לדוגמא עור של בני אדם, האור שמוחזר ממנו הוא לא האור שמוחזר מהשכבה החיצונית שלו בלבד אלא מכמה שכבות פינמיות, בשל זאת האינטרקציה של האור משתנה. SSS אמור לדמות את השבירה ואת ההחזרה החלקית של השכבות האלה, בגלל זה הם גם מרנדרים specular וdeffiuson maps מספר פעמים כל פעם עם פילטר שונה(במקרה הזה דרג גבוהה יותר של טשטוש כדי לדמות את הריכוח של האור בשכבות הפנימיות).

Crysis לא עושים את זה, ותצאו מהסרט שהרמת פירוט של הדמויות בCrysis תיהיה כמו הראשים שהם הציגו.

לאן התקדמנו עד עכשיו, Crysis aside ברוב המשחקים לא הגיעו לרמת פירוט של דמו מלפני 6 שנים שרץ על חומרה עם כוח עיבוד של ALU יחיד של 8800GTX.

כמו שכבר אמרתי tech demos נראים טוב אבל לא מציגים שום דבר שאמור לעניין אותכם, בעיקר כי אפילו לא הבנתם מה הדמו הזה מדגים חוץ מ"ראש יפה".

:hi:

פורסם

אם זה מה שאתה אומר אני מניח שלא ראית אף פעם מישהו משחק בcrysis בזמן אמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים