פורסם 2007 במאי 618 שנים ומה הסיכון?המערכתpantium 4 s478 2.4ghzradeon 9550 256mbp4s800d-xpsu 400w jeneryמארז sunbeam transformer 3 מאווררי 80ממ sunbeam 2 מאווררי 120מ"מ thermaltek .2*512 twinmos ddr 400קירור מקורי.
פורסם 2007 במאי 618 שנים יש לי את הכרטיס מסך שלך ובמשחקים אני עושה OC של 450 לליבה ואין לי קירור על הזיכרון אז אני לא נוגע בהם..המעבד יכול להגיע לOC נחמד עם הלוח אם מספיק טוב אבל בסך הכל במשחקים לא תרגיש הבדל משמעותי .
פורסם 2007 במאי 618 שנים למעבד יש פוטנציאל אדיר אבל הלוח הזה מאוד מגביל, בעיקרון מספיק שתגיע עם המעבד ל 3200 (ממש לא אמורה להיות בעיה) וכבר תרגיש בוסט עצום בביצועים בוינדוס.מבחינת הכ.מסך אני לאדע כמה אוברקלוק ישפיע לך על המשחקים של היום, זה כרטיס שלא הייתי מנסה איתו שום דבר מעבר לגלישה באינטרנט וסרטים.הקירור נשמע בסדר גמור, מעבדי נורטווד יודעים להסתדר מצויין גם עם קירור סטוק כל עוד הסירקולציה טובה במארז.הספק כוח ממש לא משהו לאוברלוק, אבל ראיתי כבר מספיק המהרות מטורפות עם ספקים גנריים...סיכון זה כמובן הריסת הרכיב מעודף מתח או חום, מבוי סתום במידה ולא תדע לצאת מבעיות שיצוצו בדרך (לא אמור לקרות אם תעבוד בזהירות).לאדע, אני אישית הייתי מנסה כי אין ממש מה להפסיד, אבל אל תצפה לשום דבר...
פורסם 2007 במאי 618 שנים מחבר אני לא מצפה לשום דבר.איך אתה ממליץ לי לגשת לזה?סיכון לא הכוונה מה יקרה אלא מה הסיכוי שמשהו יקרה אם אני אביא אותו כמו שאמרת ל 3200
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.