פורסם 2007 במאי 618 שנים איזה מהצורבים הללו הייתם לוקחים בהנחה שהמחיר הוא לא שיקול?LG H42LK LG H44LKLG H50NKLG H55NKSAMSUNG S182MPIONEER DVR-112DBKLITE-ON 20A1H
פורסם 2007 במאי 618 שנים סטיקי..תריץ חיפוש קטן בפורום..http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=205624.0
פורסם 2007 במאי 718 שנים מחבר תריצי הסטיקי לא מכיל אפילו חצי מהדגמים שציינתי ובנוסף לא עונה על כמה וכמה שאלות כגון מה ההבדל בין כל הדגמים של LG שציינתי בהודעה הראשונה, האם למוצרים הללו יש כבר רקורד של אמינות או שאלו מוצרים חדשים ולא מנוסים ועוד. אם הייתי רוצה לקרוא מאמר הייתי קוראת סקירה, אני רוצה חוו"ד ולכן הגעתי לפורום. טעיתי?
פורסם 2007 במאי 718 שנים בסטיקי יש את הצורבים המומלצים...הם לא שם כי הם לא הכי מומלצים (מעטים אלה שלא נמצאים שם)...ויש לך את המפרט המלא של כל צורב באתר של היצרנית..
פורסם 2007 במאי 718 שנים יש סיבה שצורבים לא נמצאים בסטיקי של המומלצים, הם פשוט.... לא מומלצים.כל ה LG להוציא את ה 42 הם חדשים מדיי בלי הבדלים גדולים אחד מהשני.ה LG 42, הפיוניר והלייטאון הם אחלה צורבים, כל אחד מאילו יעשה את העבודה כמו שצריך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.