פורסם 2007 במאי 618 שנים שלום לכולםאני מחפש מוד חדש של אימיול שיחליף את מה שיש לי עכשיו(TLN).מישהו מכיר חיה כזאת? לא אכפת לי להעלות במהירות גבוהה- יש לי עד 64 ק"ב העלאה.או שעדיף בכלל את האימיול הרשמי והמוכר ?תודה מראש.
פורסם 2007 במאי 618 שנים מה הבעיה תוריד לו את הראש,מחק אותו ותתקין האימיול הרשמי ,פתח פורטים .ואני מעריך שלא צריך להיות בעיית הורדה.עצה שניה תעלה את המיהירות אינטרנט ,ותוריד בהורדה מהירה הכי טוב שיש.
פורסם 2007 במאי 618 שנים מה הבעיה תוריד לו את הראש,מחק אותו ותתקין האימיול הרשמי ,פתח פורטים .ואני מעריך שלא צריך להיות בעיית הורדה.עצה שניה תעלה את המיהירות אינטרנט ,ותוריד בהורדה מהירה הכי טוב שיש.לא בדיוק נכון במקרה של אימיול.
פורסם 2007 במאי 618 שנים יש לי העלאה כמו שלך ואני משתמש ב-EXTREME EMULE הוא מוריד לי מקסימום כל הזמן (טפו טפו טפו)צריך לתת לו כמה ימים והוא יטוס.
פורסם 2007 במאי 618 שנים מחבר אוקיי אני חושב שחלק מכם קיבלו את הרושם הלא נכוןאני די מבין בתחום ואני יודע לפתוח פורטים ואפילו לקנפג את האימיול וגם יש לי את החבילה אולי הכי מהירה שיש לישראל להציע(5/512) במגזר הפרטי.חשבתי שאולי יש איזה משהו שאני לא יודע ותוכלו לעזור לי איתו(כמו שאני גיליתי את הTLN EMULE שבזמנו היה הכי מהיר שאפשר למצוא)אז אולי יש לכם המלצות למודים מומלצים? יש לעוד מישהו ניסיון עם הEXTREME?נ.באני משתמש ביום יום בביטורנטשבאמת מוריד לי על המהירות המקסימלית רוב הזמן, אבל יש דברים שפשוט אי אפשר למצוא בביטורנט.
פורסם 2007 במאי 618 שנים לא בדיוק נכון במקרה של אימיול.מסכים 100%אימיול לא מושפע ממהירות העלאה (כנראה בגלל שהוא מבוסס קרדיטים)לעומת זאת ביטורנט מגיב מיידית לתוספת העלאה.
פורסם 2007 במאי 618 שנים בקשר ל-Xtreme (כן, ככה כותבים את זה) אני רק יכול להגיד שגם אני משתמש בו כבר כמה זמן והוא פשוט מעולה. כדאי לך מאוד לנסות.
פורסם 2007 במאי 618 שנים מחבר בקשר ל-Xtreme (כן, ככה כותבים את זה) אני רק יכול להגיד שגם אני משתמש בו כבר כמה זמן והוא פשוט מעולה. כדאי לך מאוד לנסות.אם הוא מוריד לך מהר אני מניח שלא תתנגד לעזור לי קצתבהגדרות, תחת הקטגוריה extendendמה ההגדרות שמופיעות אצלך ב2 הראשונים?(connections/5 seconds and half open connections)תודה
פורסם 2007 במאי 718 שנים לא שיניתי מהדיפולט...Max new connections/5 seconds: 20Max half open connections: 9ההגדרה הראשונה לא חושב תשפר את מהירות ההורדה, זה כולה קשור לכמה מהר הוא מוצא ומתחבר למקורות.את ההגדרה השניה אל תשנה אלא אם אתה עושה פאץ' ל-XP כי באופן רגיל הוא לא תומך ביותר ב-10. אחרי פאץ' הוא תומך ב-50 ואז אפשר לשנות (אני שיניתי ל-30).אתה יכול להוריד את הפאץ' כאן:http://www.lvllord.de/download.php?url=en/EvID4226Patch223d-en.zip
פורסם 2007 במאי 818 שנים כדאי לך פשוט להשאר עם האימיול הרגיל, כל המודים הורסים לדעתי את עקרון השיתוף.לדעתי עים 5/512 לא צריך שום תוכנה ,תוריד בהורדות מהירות,הכי טוב שיש.האימיול עובד עם קרדיטים וזה לא משנה כמה מהירות הורדה\ העלאה יש לך(טוב אולי העלאה כן כי ככה תעלה יותר ותקבל מיקום גבוהה יותר בתור).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.