פורסם 2003 בינואר 2422 שנים וזה באמת יפתור את הבעיה? איזו בעיה ? עם הקאזה ? אני ממליץ לך לקרוא בעיון את ההודעה שלי בנושא בעמוד הקודם.קשה לעזו לבנאדם שלא רוצה לעזור לעצמו ומתעקש למצוא פתרונות קסם לבעיות שלו.
פורסם 2003 בינואר 2422 שנים אבל אם לא לוקחים בחשבון את הגורם הכספי, רשת ואינטרנט עם נתב יותר אפקטיביים מ-ICS, לא?
פורסם 2003 בינואר 2422 שנים אבל אם לא לוקחים בחשבון את הגורם הכספי, רשת ואינטרנט עם נתב יותר אפקטיביים מ-ICS, לא?כן. נתב או מחשב עם תוכנת ניתוב טובה שעושה את העבודה הזו בלבד באמת עדיף. ה ICS מלא בבעיות שונות ומשונות, ויוצר עומסים מיותרים. הוא פתרון טוב - למשתמש ביתי .
פורסם 2003 בינואר 2422 שנים מחבר איזו בעיה ? עם הקאזה ? אני ממליץ לך לקרוא בעיון את ההודעה שלי בנושא בעמוד הקודם.קשה לעזו לבנאדם שלא רוצה לעזור לעצמו ומתעקש למצוא פתרונות קסם לבעיות שלו. נראה לי שמישהו פה לא מבין...הבעיה לא בקאזזה אלה באינטרנט בכלל...קאזזה היתה רק דוגמא
פורסם 2003 בינואר 2422 שנים איזו בעיה ? עם הקאזה ? אני ממליץ לך לקרוא בעיון את ההודעה שלי בנושא בעמוד הקודם.קשה לעזו לבנאדם שלא רוצה לעזור לעצמו ומתעקש למצוא פתרונות קסם לבעיות שלו. נראה לי שמישהו פה לא מבין...הבעיה לא בקאזזה אלה באינטרנט בכלל...קאזזה היתה רק דוגמאאז תן דוגמאות נוספות. הבעיה שתיארת - קיבלת הסבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.