פורסם 2007 במאי 618 שנים אהלן,ראיתי באופיס דיפו מין מתקן כזה עם 2 מאווררים ששמים עליו את הניידוהוא מתחבר USB ואמור לעזור בקירור,מה דעתכם? שווה לקנות?תודה!שמוליק.
פורסם 2007 במאי 1718 שנים באמת יכול להיות גימיק...אבל יכולה להיות בעיית קירור למחשבים ניידים באיחוד בארץ... אם יש לך בעיית קרור ונייד ממש מכבה את עצמו זה יכול להיות אמצעי מאריך חיים - אבל כדי לקחת לתיקון. ובינתיים סתם לשים עליו מאורר רגיל (עובד כמו קסם.. )
פורסם 2007 במאי 1718 שנים ראיתי משהו כזה מישטח כחול כזה אתה שם עליו את המחשב הנייד וככה הוא יותר קריר, אין לי מושג איפה ראיתי.
פורסם 2007 במאי 1818 שנים לדעתי זה נחוץ מאוד לניידים, חום זה אויב מספר אחד של אלקטרוניקה לסוגיה.דבר ראשון שאני עושה הוא מגביה במעט את גובה המחשב ע"י הוספת תושבות מאולתרות.דבר שני שאני עושה אך לא מומלץ זה מודינג קטן למכסה ההרד דוסק לחדירת כמות גדולה יותר של אויר(מחורר בעדינות ליצירת סירקולציה של אויר, חשוב מאוד לדעת מה עושים אחרת חבל על הנייד)דבר שלישי הוא שימוש בפלטה עם מאורר/ים זהו גימיק זול אך זה עובד, רצוי למניעת רעשי מאורר חזקים להשתמש במאורר במידות גדולות למיזעור הרעשים.בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.