עבור לתוכן

Oblivion IV די די לאן ללכת!? דחוף רצח

Featured Replies

פורסם

יש לי את המשחק, אני Knight, סגרתי את השער של אובליביון, החזרתי את הטבעת האבודה של האיש המת, ואז יצאתי מהעיר וזהו אין יותר חץ לאן ללכת?!

לאן אני הולך עכשיו? תמיד הייתי הולך אחרי החץ, עכשיו אני אבוד, הכל אפור, יורד גשם, אין שום חץ, אני אבוד ליד העיר שעולה באש.

(סגרתי את השער שנפתח, הרגתי את כל המפלצות שנותרו בעיר, החזרתי את הטבעת, קבלתי הודעה שסיימתי את ה quest, יצאתי מהעיר שמח, ואין לי שום חץ לשום מקום!

בכלל, אני לא מבין עד עכשיו מה אני עושה במשחק הזה, אני סתם הולך לפי החצים, מסיים משימות כמו שרוצים ממני, שוחט את כל האויבים, אבל על מה המשחק? מה אני אמור לעשות? אני שניה אחת בלי החץ האדם - ירוק ואני אבוד טוטאלית!

עזרהההה

פורסם
  • מחבר

בגלל שקניתי את -המשחק- אז יש לי חוברת :bash:

פורסם

חחחח אחי זה משחק פתוח, אתה אמור להחליט מה לעשות פשוט לך דבר עם אנשים (במשחק) עד שתתקל באנשים שירצו שתעשה את המשימה שהם נתנו לך...

אם ממש קשה לך ללכת ולחפש אנשים ולדבר איתם, אני יכול לסדר לך קוד שנותן לך ישר את כול המשימות לעשות מבלי שתצטרך לדבר איתם.

פורסם
  • מחבר

אבל.. אני תקוע במשימה שהוא אומר לי שאני צריך לקרוא את הספרים משהו כזה, אבל אני לא מסיים את זה בגלל זה..!

חבל סתם לפתוח עוד משימות כשההיא עדיין נמצאת בפעולה!

פורסם

במקרה עשיתי את המשימה הזאת,אתה צריך לעזוב את זה ואחרי כמה ימים או שבועות ללכת לArcane University בImperial City.

בנתיים תדבר עם אנשים,תרשם לMages וFighters גילדס אם עוד לא נרשמת ותעשה שם משימות.

פורסם
  • מחבר

וואו תודה

פורסם
  • מחבר

תקשיבו, היה אדם אחד בעיר, עם בגדים יפים, אבל הוא אמר שהוא לא רוצה לדבר איתי כשהייתי פונה אליו, קראו לו lazar melvin

אז חטפתי עליו קריזה רצחתי אותו כי רציתי את הנשק שלו (משהו קטלני כסוף עם ציורים), ואז הנשק לא נקרא כגנוב, ואז שלמתי 40 גולד וזה לא הבעיה, השאלה האם הוא אדם חשוב או שזה לא משנה אם הרגתי אותו? דרך אגב זה היה ב spring field משהו כזהה..

פורסם

תקשיבו, היה אדם אחד בעיר, עם בגדים יפים, אבל הוא אמר שהוא לא רוצה לדבר איתי כשהייתי פונה אליו, קראו לו lazar melvin

אז חטפתי עליו קריזה רצחתי אותו כי רציתי את הנשק שלו (משהו קטלני כסוף עם ציורים), ואז הנשק לא נקרא כגנוב, ואז שלמתי 40 גולד וזה לא הבעיה, השאלה האם הוא אדם חשוב או שזה לא משנה אם הרגתי אותו? דרך אגב זה היה ב spring field משהו כזהה..

אל תדאג בני אדם שנחוצים למשחק הם בלתי פגיעים- הם רק מתעלפים אחרי שתקפת וקמים לאחר זמן מסויום.

אחחח אני זכור שהייתי בגילדה הSHADOW היה חויוה להיות איתם :)

פורסם

אני יכול לסדר לך קוד שנותן לך ישר את כול המשימות לעשות מבלי שתצטרך לדבר איתם.

אני כבר עשיתי את רוב המשימות (פרט לדדרה שצריך להיות בדרגות גבוהות)

אתה יכול לתת את הקוד?

(אולי יופיעו עוד כמה משימות)

פורסם

אני מסכים אין כמעט קוסטים

כשהמשחק יצאה מה זה התלהבתי (שיחקתי גם ב MOROWIND)

סיימתי את הכל בחודש וחצי

ואני מתכוון הכל הכל

morowind שיחקתי שנתייים כדי לסים הכל וגם אז נשארו לי כמה מסימות

oblivion ממש גרוע

פורסם

אחלה :] אם הרגת אותו לך לישון באיזה פונדק, ותצפה למישהו שיציע לך להצטרף לDark Brotherhood, הגילדה הכי טובה שיש עם המתנות הכי טובות.

סיימתי את המשימות ועכשיו אני הListener (כל שבוע מקבל 200 גולד). חוץ מזה שעל ההתחלה תקבל חליפה ששווה המון, תקבל בהמשך עוד דברים מגניבים.

בMage's Guild אין בכלל מתנות, אני עכשיו הArch-Mage (מלך התולעים הזה היה יותר מדי פשוט...) ואפילו יחס אני לא מקבל ::)

Fighter Guild פשוט משעמם, להרוג יצורים זה משעמם לאללה אחרי שהרגת בני אדם על ימין ועל שמאל :]

קיצר יש לך המון דברים לעשות מלבד הקווסט הראשי... יותר מדי דברים :) עכשיו כשאני חושב על זה, אני חושב שעוד לא עברתי את המשימה השנייה בקווסט הראשי xD

פורסם

אני כבר עשיתי את רוב המשימות (פרט לדדרה שצריך להיות בדרגות גבוהות)

אתה יכול לתת את הקוד?

(אולי יופיעו עוד כמה משימות)

אוקי קודם כול תשמור בשמירה נוספת לגיבוי כי אני מפחד להרוס ולטעות במשהו.

עכשיו אני אסביר לך איך:

לוחצים על הקונסול בכפתור ~ הוא נמצא ליד 1 ומעל TAB ומתחת ל ESC

אחרי שנפתח שורה לכתוב במשחק אתה רושם את הפקודה:

sq

תודיע לי אם עבד לך ;)

פורסם

לא עבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים