פורסם 2007 במאי 2918 שנים מחבר לכל מי שחשב שאני מת. אני לא!!! הפרויקט הזה לא ימות עד כמה שצה"ל רוצה (ראו : לגרום לי לסגור את שבועות ) היום נסעתי להביא את החבילה שלי CAN U SAY 14CM ? CAN U SAY 12CM ? שני זוגות מאווררי YT... אה.. השקט למי שלא יודע הלוח שלי בגודל 24CM. מה שאומר כיסוי מלא מבחינת זרימת אוויר בקיצור כאמור הפרויקט לא מת החבילה מכילה: 2 * 120 ס"מ 2 * 140 ס"מ כבלים מאריכים לספק (הספק יהיה חיצוני) רגלי גומי למארז חיבורי סיליקון למאווררים * 4 (אין ויברציות) רמקול קטן ללוח אם (לא מזיק ולא עולה כמעט כלום) ג'מפרים עם מתפסים (הרבה יותר נוח ברגעים הנחוצים) פילטר 120 (יש לי עוד אחד מלפני הרבה זמן) בקיצור... יש לי כרגע מארז שאני יכול לקחת ולשחוט למען המגש שלו (מה לעשות, אני לא מיוחד, כמו כל מי שמכין מארז משלו גם אני החלטתי לשחוט בסוף) אבל אני עדיין מנסה למצוא מארז MINI עם מגש נשלף (פחות בעיות) סקיצה? אני עובד על סקיצה סופית (כולל המון פרטים קטנים ונחמדים) שאמורה להיות מוכנה לקראת הסופ"ש אני שוקל לעבוד עם MDF בתור החומר למארז ולא עץ רגיל ומלא. אם יש למישהו ידע בנושא נגרות. דברו איתי...
פורסם 2007 במאי 2918 שנים בשקט בשקט בטא 0 לסקיצה למה לא לצרף פשוט תמונת JPEG של הסקיצה. או תמונה בנוסף לקובץ.אתה מחייב את מעריצך להתקין תוכנה מיוחדת כדי לצפות בציור???
פורסם 2007 במאי 2918 שנים מחבר למה לא לצרף פשוט תמונת JPEG של הסקיצה. או תמונה בנוסף לקובץ.אתה מחייב את מעריצך להתקין תוכנה מיוחדת כדי לצפות בציור???1. יתוקן בגרסת 1 שתצא השבוע2. SketchUp Viewer - קטן קליל ונוח כמה עלה? 450 אחרי דמי משלוח ומכס
פורסם 2007 במאי 2918 שנים 1. יתוקן בגרסת 1 שתצא השבוע2. SketchUp Viewer - קטן קליל ונוח כמה עלה? 450 אחרי דמי משלוח ומכסבשביל 4 מאווררים פילטר ועוד כמה כבלים שילמתה 450 שקל ?קצת יקר לא ? אבל אם זה משתלם בעיניך אז מי אני שיגיד לך אחרת
פורסם 2007 במאי 2918 שנים הכל היה יותר פשוט אם משהו מזה היה בארץאני במקמוך הייתי מתפשר על משו פחות טוב אבל אתה יודע מה אומריםכל אחד בתקציבו יחייה
פורסם 2007 במאי 2918 שנים מחבר אני במקמוך הייתי מתפשר על משו פחות טוב אבל אתה יודע מה אומריםכשאתה שואף לשלמות בחיים את תתפשר, תעשה את המירב שאתה יכול במגבלות שלךכל אחד בתקציבו יחייהאני חייל שחי על 350 בחודש. המחשב שלי וכל מה שקשור אליו נובע רק מההכנסה הצבאית שלי + ג'וב מקרי פה ושם. אין פה עניין של תקציב גדול יש פה עניין של שאיפה למשהו טוב. מארז שיהיה שקט וטוב. אני לא מוכן להתפשר בדרך לזה
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר אבי30 שניות והתמונה הזאת ירדה מפה... אחרת אני בא עד אליך!!!לא עושים SPAM בת'ראד שלימנהלים מחקו את ההודעה הזאת וכל ספאם שנראה לכם
פורסם 2007 במאי 3018 שנים תשמע איש, אני רק רוצה להגיד לך, כל הכבוד אני מעריץ אותך על הנחישות וההקרבה שהשקעת פה... אני אעקוב אחר הת'רגד D: בנתיים התקנתי את התוכנה לסקיצה =] בהצלחה
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר ירד, לבקשתך Aviko לא משהו אישי, פשוט אני יודע שיש לך תמונות יותר מחמיאות שלי מאשר כשאני אוכל.... :lol: : : עזוב, הSPAM מיותר (כאמור מנהלים, בבקשה לבצע ניקוי קטן. שזה אומר, אלי!!! לזכר ימים עברו : תעזור לי לנקות פה קצת)
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מצטער יעקב.. הפורום הזה בחזקת אריק.. בכל אופן תתחדש, ואני מאוד אשמח לקבל תמונות של הכבלים השונים שהזמנת.. ויאללה, עדכון הבא בלי תמונות - אני בא עד אליך
פורסם 2007 במאי 3018 שנים לא משהו אישי, פשוט אני יודע שיש לך תמונות יותר מחמיאות שלי מאשר כשאני אוכל.... :lol: : : עזוב, הSPAM מיותר (כאמור מנהלים, בבקשה לבצע ניקוי קטן. שזה אומר, אלי!!! לזכר ימים עברו : תעזור לי לנקות פה קצת) אל דאג יעקוב לא יותר ספאם ממני! עכשיו שאלה, מאיפה הזמנת.? Aviko
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.