פורסם 2007 במאי 518 שנים אצל אח של חברה שלייש בעיה רק ב SAN ANDREAS שכאשר בתוך המשחק יש טעינת של סירטון כמו למשל כניסה בדלת (במיוחד שם זה קורה) מופיע מסך כחול.נסיון פירמוט/עדכון ביוס/עידכון דרייבר כ.מסך, לא עזרו.אני יודע שיצא איזה עידכון למשחק שפותר כמה בעיות אבל לא מצאתי אחד שמתאים לגירסה של HOOLDEMמישהו נתקל? מכיר?תודה רבה
פורסם 2007 במאי 518 שנים אל תצפה להוריד משחקים דרך האימיול או דרך כל תוכנה אחרת ולצפות שזה יעבוד פיקסאתה רוצה משחק בלי באגים - תקנהאתה מוכן להסתכן שיהיו באגים - תורידחוץ מזה אפילו בגרסאות עם הקראק זה לא אמור לקרותתנסה להוריד גרסה אחרת
פורסם 2007 במאי 518 שנים כשהמסך הכחול מופיע תעשה ריסט, תכנס לתיקיה c:\windows\minidump ותעלה לפה (בזיפ) את ה3 קבצים העדכניים ביותר (ע"פ תאריך יצירה).
פורסם 2007 במאי 1018 שנים מחבר מצטער על העיכוב... הנה הקבצים (רק אחד מהם הוא מאותו יום שעשיתי את זה)תודה רבה[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במאי 1118 שנים הקבצים האלה ענתיקות (הכי חדש מ- 27.3), זה לא בהכרח הקבצים שנוצרו בקריסת SA (פתחת את התארד ב-5.5).בכל מקרה, בכל הדאמפים שהעלאת רשום שהקובץ שגרם לבעיה שייך לדרייבר של ATI.
פורסם 2007 במאי 1118 שנים מחבר יש שם 3 קבצים... 2 מהם ישנים ואחד מאותו יום שהעלתי לפה את הקובץ(אותו יום שזה קרס)בקשר ל ATI לא יכול להיות כי יש שם GEFORCE עם דרייבר מעודכן...
פורסם 2007 במאי 1118 שנים צודק, בטעות פתחתי minidumps של מישהו אחר שלושת הקבצים שלך (מבטיח) מצביעים על RtkHDAud.sys (דרייבר של רילטק HD אודיו).
פורסם 2007 במאי 1118 שנים מחבר סבבה, אז אני מבין שצריך לעשות עידכון דרייבר... אני ינסה ויעדכן.תודה רבה
פורסם 2007 במאי 1218 שנים מחבר שמע, כל הכבוד לך... עשיתי עידכון וזה פתר את הבעיה.תודה רבהואני אשמח לדעת באיזה דרך אתה קורא את הקבצים האלה? והאם הם נכתבים רק שיש מצב של מסך כחול
פורסם 2007 במאי 1218 שנים שמח שהבעיה הסתדרה.יש מספר תוכנות שמנתחות קבצי DUMP, הכלי החינמי של מיקרוסופט מפורט כאן:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1042635#msg1042635הקבצים נוצרים כשיש מצב כחול.סתם לידע כללי, בויסטה הכניסו כלי גראפי ב"לוח הבקרה" שקורא את הקבצים בלי צורך בהתקנה נוספת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.