עבור לתוכן

רצח של נערה בת 17 בסקילה בעירק , קשה לצפייה

Featured Replies

פורסם

איזה מהפך, משרוט לגמרי שתומך ברצח ראשי ממשלה (למרות שאני דיי ימיני, ו"כהניסיט" אני לא מצדיק את רצח רבין), הפכתה ליו''ר בצלם ?

או שהכול סיפורים ?

פשוט מאד.הושפעתי מהסביבה,בדיוק כמוך-אם תלך לכיתה טיפוסית בבית ספר טיפוסי ותספר את הסיפור של המחבל כהנא-חצי מהילדים יצדיקו אותו.ככה זה.

לא הכרתי את הצד השני,פתרתי את כול הסכסוך ב-הם רוצים להרוג אותנו.

ואז אתה מגיע לשטחים,אתה מבין שיש מספיק ערבים שלא רוצים להרוג אותנו,ואתה מבין גם לשחלקם יש סיבה לא רעה בכלל להרוג אותנו(בוא נשים אותנו תחת כיבוש יום אחד,פאקינג יום אחד!).זה לא שהדיעה משתנה,אתה פשוט מבין שאין שחור ולבן.אי אפשר לפתור קונפליקט של מאות שנים,של מאות זרמים לכאן ולכאן בלי שאין לך אפילו אלפית מהעובדות.בלי ששמת את עצמך במקום הצד השני(שגם הוא לא חף מטעויות חלילה)אפילו לא פעם אחת

לבחור שהגיב אחרי ברקוTZ,רציתי להראות את הצביעות.מי אנחנו בכלל שנשפוט אותם?

• תגובות 71
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ממה שאני הבנתי הוא אומר ככה, שאנחנו ברברים, חברה שפלה, רודפת כוח וכסף, לא שומרים על צניעות, שמתעללים בערבים שמנסים לרצוח אותנו, שאנחנו מדינה פאשיסית מטילרסטית, שמחכנים את הילדים של היום להיות בנוער הילטר, ולרצוח ערבים מסכנים, שגנרלים מה SS aka צבא הכיבוש הישראלי, באים לשטוף תראש לילדים בבית ספר, מחכנים אותם להגיע ליחידות מיוחדות לרצוח ערבים מסכנים, שהקמנו גטו בעזה, שהגסטו aka שב''כ, חוטף ערבים לחקירות עינוים, ושכול הימינים aka חברי המפלגה הנאצית מסתובבים חופשי וממשיכים להטיף לרצח הנוראי של המחבלים.

פורסם

לבחור שהגיב אחרי ברקוTZ,רציתי להראות את הצביעות.מי אנחנו בכלל שנשפוט אותם?

לא צריך להיות בן אדם מושלם (או חצי מזה) כדי לגנות רצח שכזה.

פורסם

יש אזורים בעולם,שאני פשוט אומר לעצמי : "למה אי אפשר לטהר את המקום הזה,פשוט למחוק שם את הכל,ושההתיישבות תחל מחדש".

פורסם

כי זה מותר רק לאלוהים לעשות.

פורסם

אחח המבול המבול.... שיבוא עוד אחד כזה :jump:

פורסם

אי אפשר להצדיק ולהסביר מעשה כזה נורא ומזעזע , :nono:

אבל צריך להבין שהאיזור שם פשוט נורא שונה משלנו ופשוט שייך קצת לעבר.

גם לפי התורה היהודית..בן שממרה את פי הוריו עונשו מוות בסקילה..

ובטח שבחורה שם שעושה סקס בלי חתונה או משהו..

מצד שני גם ההגזמה של הליברליזם האמרקיאי והתרבות המודרנית מוגזמת , שם הבת שלהם עושה מה שהיא רוצה בלי חשבון , ושם כבוד למשפחה אפילו קצת חצץ הם לא יכולים לזרוק עליה :D

פורסם

אבל צריך להבין שהאיזור שם פשוט נורא שונה משלנו ופשוט שייך קצת לעבר.

גם לפי התורה היהודית..בן שממרה את פי הוריו עונשו מוות בסקילה..

קצת ? :lol:

מה אני יגיד לך, אם הם חושבים שמוות זה פתרון טוב, אז אני אומר - להרוג את כולם! אם אפשר כמה שיותר לאט יהיה עדיף.. כמו שהם רגילים מהבית.

פורסם

אני חושב שלפני 3000 שנה התרבות הייתה יותר מפותחת...

פורסם

כנראה שהאבולוציה פיספסה פה ושם... ואם היה כזה דבר אלוהים - זה הכל באשמתו :bash:

תוהו-ובוהו (או איך שמאייתים את זה) נשמע הרבה יותר מעניין.

פורסם

זה לא רק שם , בהרבה תרבויות בעולם ,

עדיין נשארו ערכים של כבוד למשפחה ולהורים.

אצל הסינים היפנים , גרוזיה ומקומות נידחים באירופה.

ובחלק מארצות הערב שאין בהם טכנלוגיה גבוהה והרבה איסלאם קיצוני ,

אז אפשר להגיד שהמצב התרבותי שם נשאר בדיוק כמו בתקופת חוקי חמורבי..ועידן המסוטומפיה בתנ"ך.

פורסם

אז בוא ותעיר את ליבנו. תן לינק למשהו מצולם שעשינו. תן, נו תן.

ביקשת? קיבלת!

http://mishtara.org/blog/?p=14#more-14

פורסם

אוקי, אם נתאמץ מאוד להכנס לראש הזה - אתה הבאת תינוק לעולם משמע הוא שייך לך, זכותך "להעלים" אותו אם הוא חרג מהחוקים - אבל איפה האינטרסט שלך לענות אותו, לגרום לו סבל והשפלה ממושכים ? כאילו מה, גם כשהוא מת זה לא מספיק ? הוא צריך קודם "לשלם" את המחיר הכבד ביותר על השגגה ?

זה אפילו חיות פרא לא עושות :pissed: זה כבר לא קשור לתרבות חביבי... משהו רקוב עמוק בפנים.

אז בסדר, לא חסרים רוצחים ושאר ירקות (רקובים), אבל מכאן ועד למדינה שלמה של כאלה "כי זה נהוג" , יש עוד הרבה לרדת...

פורסם

ביקשת? קיבלת!

חחח... מה שהבאת זה לינק לסרט שבו רואים אדם 1 שמנסה לדקור או דקר אנשים. אבל כל הסביבה מסביבו ניסתה להעיף אותו ואף המשטרה ריסנה אותו. מה הקשר בין זה לבין הסרט שרואים 100 אנשים הורגים ילדה בת 17 באבנים? :screwy:

נראה לי ששתית קצת סולר... :alcoholic:

פורסם

ביקשת? קיבלת!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ראיתם את השוטר הנקבה הזה שרץ וצועק:

"להפסיק! להפסיק עם זה!"

ואז הם שמו את זה בהילוך איטי:

"ל-ה-פ-ס-י-ק! ל-ה-פ-ס-י-ק ע-ם ז-ההה!"

:lol: :lol: :lol: :lol:

ואנחנו עוד מצפים שהיצורים האלה יתפסו פושעים...

חחח... מה שהבאת זה לינק לסרט שבו רואים אדם 1 שמנסה לדקור או דקר אנשים. אבל כל הסביבה מסביבו ניסתה להעיף אותו ואף המשטרה ריסנה אותו. מה הקשר בין זה לבין הסרט שרואים 100 אנשים הורגים ילדה בת 17 באבנים? :screwy:

נראה לי ששתית קצת סולר... :alcoholic:

מה אתה מזיין בשכל! כאילו הדוסים האלה טובים יותר מהמוסלמים, זה שהם לא בעמדת כוח פה לא אומר

שהם לא דפוקים... כל הפנאטים האלה אותו דבר, כל אחד ממציא זיוני שכל מפגרים משלו ואז הם נלחמים אחד

עם השני כל היום... הורגים אנשים שחושבים/מתנהגים שונה ואז עוד באים לזיין לכולם בכשל שהם אנשים טובים

ונחמדים ואנחנו רעים ודפוקים בגלל שאנחנו רואים קצת פורנו ונוסעים בשבת

אגב המשטרה לא בדיוק "ריסנה אותו" אם תשים לב זה נראה שהם חיכו שהוא יסיים לדקור ואז רק שוטר אחד קפץ.

לכן זה יותר בכיוון של "הצילו את התחת שלו", אם הוא היה נשאר שם היו הופכים אותו לנכה.

ולגבי "כל הסביבה מסביבו ניסתה להעיף אותו" - כל הסביבה הייתה המטרה שלו לכן זה די טבעי שיתנגדו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים