עבור לתוכן

בעיה עם רזולוציות גבוהות

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי בעיה אם אני מגדיר את הרזולוציה על 1280 על 1024 אני מקבל מסך שחור אבל מה שמוזר הוא כאשר המסך סגור למשך פרק זמן אני יכול לעבוד על הרזולציה הנ"ל ואז אם אני מנשא אחרי עוד פרק זמן שהוא עובד זה חוזר לי.....

משהו יודע ממה זה נובע זה משהו שאני יכול לסדר או רק לקחת את המחשב לתיקון..

ועוד משהו מה הבעיה בכרטיס מסך או במסך?

פורסם

אם הכרטיס שלך זה זה שבחתימה 66GT אז אני לא חושב שזה הכרטיס

איזה מסך יש לך?

הCRT הישן שהיה לי עשה לי בעיות שהייתי מרים לו את הרזולוציה יותר מדי

היה מתחיל לרעוד ולהכבות לכמה שניות

פורסם
  • מחבר

יש לי מסך של SAMSUNG LCD מדגם 710T

פורסם

לא הבנתי - האם המסך נהיה שחור אחרי שהוא *כן* מצליח לעבוד על 1280*1024 פרק זמן מסויים?

עכשיו, כדי ליישר קו, בדוק האם הדרייברים מותאמים ועובדים תקין, אף על פי שזה לא נשמע עניין של תוכנה.

שנית, בדוק עניינים טכניים פשוטים - האם אתה שם לב לכל מיני פיקסלים שרופים? אם אתה מחכה מספיק זמן, המסך שוב מציג תמונה?

כי יכול להיות שרק נדמה לך שזה קשור לכיבוי ולהדלקה של המסך, ומאיזושהי סיבה, הוא מציג את התמונה אחרי פרק זמן מסויים בלי קשר לכיבוי.

בקיצור, בדוק מה הבעיה בדיוק קודם

פורסם
  • מחבר

אין פיקסלים שרופים.

עכשיו הדרייבים עדכניים ומתאימים!(גם מחקתי והתקנתי שוב)

הוא לא חוזר לעצמו אחרי פרק זמן מסוים(כלומר בזמן שהמסך שחור הוא לא חוזר להראות תמונה)

וגם לא הזכרתי שלפעמים כאשר אני ראה את הנתונים של המחשב בהפעלתו המסך שחור ולא מראה כלום....

עריכה:

עכשיו כאשר בדקתי אם זה עוד על הרזלוציה הגובה המסך הראה לי הודעה כזאת שזזה שאומרת שהמסך לא תומך בא וזה הסתדדר רק אחרי שכיבתי את המחשב למשך כמה דקות.(אפילו שהמתנתי את ה13 שניות שהוא יחזור לרזולוציה הנורמלית זה לא עזר)

פורסם

קשה לי להאמין שאין אפילו לא פיקסל אחד שרוף

אבל בכלל זה לא קשור

תשים את הרזולוציה על 1024*768

פורסם
  • מחבר

קשה לי להאמין שאין אפילו לא פיקסל אחד שרוף

אבל בכלל זה לא קשור

תשים את הרזולוציה על 1024*768

אני אומר שאני לא יכול לשים על רזולציה של 1280 על 1024 ואתה אומר לי לשים על רזולוציה נמוכה יותר?!

אני צריך לדעת למה הבעיה הזאת?

אם אני יעלים עין ממינה היא תחמיר ובסוף תיגמר לי האחריות ואני לא יוכל לממש אותה.... במידת הצורך

פורסם

אני אומר שאני לא יכול לשים על רזולציה של 1280 על 1024 ואתה אומר לי לשים על רזולוציה נמוכה יותר?!

מה?!?!?!?!?

מה קשור?

תשים על רזולוציה יותר נמוכה לראות עם הבעיה ממשיכה

פורסם
  • מחבר

אני צינתי כבר שברזולוציות נמוכות זה עובד.

פורסם

אתה בטוח שהמסך שלך בככל אמור לתמוך ברזולוציה הזאת?

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי המסך הזה אמור לתמוך הרזולוציה הנ"ל! וגם צינתי שזאת לא הבעיה היחידה שגם כאשר אני מפעיל את המחשב יש מסך שחור במקום להראות לי את הנתונים של המחשב!(אני לא יכול להיכנס למצב בטוח).

וגם בתוכנה שדומה בתכונות שלך לDOS(של שפת C) לתוכנה קוראים TCLITE יש את אותה בעיה של מסך שחור

עריכה:

הינה פרטי היצרן של המסך

http://www.samsung.com/Products/Monitor/DiscontinuedModels/MJ17BSABY.asp

פורסם

באיזה חיבור הוא מחובר? אם VGA תנסה לשים על DVI אם DVI תנסה VGA..

פורסם

רוב מסכי הLCD יכולים להגיע לרזולוציות גבוהות מאוד גם אם זה 1200X1600 לך ותנצל את האחריות שלך כי לא נראה שזה הכרטיס מסך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים