פורסם 2007 במאי 518 שנים תשמע אתה מבין יותר ממני בעניין הזה אז כניראה שאתה צודק, רק אני ראיתי באתרים של החברות שבישביל e6600 ו8800gts צריכים את ה 500w ..
פורסם 2007 במאי 518 שנים אם רק היית אומר ששם קיבלת את המידע שלך,הינו חוסכים ויכוחים.כמויות ה-W המטורפות שמומלצות כנראה מכוונת לאנשים עם ספקים ג'נריים מאחר ואין סיבה לקנות ספק של מינימום 500W למפרט הזה,במיוחד כשמדובר באחד איכותי.הליברטי 400 יחזיק בקלות רבה כולל OC למעבד ולכרטיס המסך
פורסם 2007 במאי 518 שנים ^ אוקיי הבנתי אותך, אני לא מומחה בעניין הספקים - יותר בעניין מפרטי מחשב ומסכים, אז תודה לך על ההסבר
פורסם 2007 במאי 518 שנים מחבר אם אני לא אצליח לשים את הידיים על האפולו, שווה לקחת את ה P150 או משהו אחר??ה88GTS יכנס למארז (P150)? והקרור למעבד?הזיכרונות של טווינמוס לא יגבילו אותי?
פורסם 2007 במאי 518 שנים מחבר SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm נכנס ל P150?אם לא אז איזה מארז לקחת במקום? (חייב להיות שקט)
פורסם 2007 במאי 518 שנים הוא נכנס למארז, אך לדעתי זה בזבוז לקחת את הP150, יש גם את הסונטה (כן אני עדייך באסכולה הישנה) שאם תשים לו את הטוניקאני בספק אם תשמע אותו (יש לו ספק משל עצמו שהוא די טוב, קצת יותר חלש מהליברטי אך יספיק לפי מה שהנתי).
פורסם 2007 במאי 618 שנים לתשומת לבכםהמדד שעליו ניתן לדעת אם ספק מסוגל להתמודד עם הרכיבים אשר מחוברים אליו, זה לא ההספק' (W) אלא האמפר (A)!8800 בכללי דורש 30A לעבודה אופטימלית.בהצלחה.
פורסם 2007 במאי 618 שנים אני לא חושב שלכולכם יש פה את הסופרנו שאתם אומרים שהוא לא כזה שקט וגם לא נראה לי את האפולו... אבל סתם לידע כללי הוא אוטם קול נפלא, המאוררי סטוק שבאים איתו לא כאלו רועשים...האקוסטיקה והתכנון שלו סולידי ביותר. מארז גם יפה ונחמד בתור MIDI אם כי הוא מותגי וקצת בזבזני כי ניתן לרכוש טוב יותר במחיר הזה.... אבל הוא גם דיי שקט
פורסם 2007 במאי 618 שנים לי יש מארז דומה מאוד לסופרנו (אתה יכול לראות במפרט בצד) ואולי כשהמאוררים במינימום הוא יחסית שקט אבל יותר מזה אין על מה לדבר,וגם כשהם במינימום והמחשב נמצא 2 מטר ממני בלילה שומעים אותו כמו שצריך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.