עבור לתוכן

הרכבתי מפרט ב6k - צריך חוות דעת

Featured Replies

פורסם

תשמע אתה מבין יותר ממני בעניין הזה אז כניראה שאתה צודק, רק אני ראיתי באתרים של החברות שבישביל e6600 ו8800gts צריכים את ה 500w ..

פורסם

אם רק היית אומר ששם קיבלת את המידע שלך,הינו חוסכים ויכוחים.

כמויות ה-W המטורפות שמומלצות כנראה מכוונת לאנשים עם ספקים ג'נריים מאחר ואין סיבה לקנות ספק של מינימום 500W למפרט הזה,במיוחד כשמדובר באחד איכותי.

הליברטי 400 יחזיק בקלות רבה כולל OC למעבד ולכרטיס המסך

פורסם

^

אוקיי הבנתי אותך, אני לא מומחה בעניין הספקים - יותר בעניין מפרטי מחשב ומסכים, אז תודה לך על ההסבר :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אם אני לא אצליח לשים את הידיים על האפולו, שווה לקחת את ה P150 או משהו אחר?

?

ה88GTS יכנס למארז (P150)? והקרור למעבד?

הזיכרונות של טווינמוס לא יגבילו אותי?

פורסם

88GTS נכנס ל-P150

פורסם
  • מחבר

SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm נכנס ל P150?

אם לא אז איזה מארז לקחת במקום? (חייב להיות שקט)

פורסם

הוא נכנס למארז, אך לדעתי זה בזבוז לקחת את הP150, יש גם את הסונטה (כן אני עדייך באסכולה הישנה) שאם תשים לו את הטוניק

אני בספק אם תשמע אותו (יש לו ספק משל עצמו שהוא די טוב, קצת יותר חלש מהליברטי אך יספיק לפי מה שהנתי).

פורסם
  • מחבר

תודה.

כנראה שאני אקח את הסונטה.

הזכרונות של טווינמוס לא יגבילו את הOC?

פורסם

לתשומת לבכם

המדד שעליו ניתן לדעת אם ספק מסוגל להתמודד עם הרכיבים אשר מחוברים אליו, זה לא ההספק' (W) אלא האמפר (A)!

8800 בכללי דורש 30A לעבודה אופטימלית.

בהצלחה.

פורסם

אני לא חושב שלכולכם יש פה את הסופרנו שאתם אומרים שהוא לא כזה שקט וגם לא נראה לי את האפולו...

אבל סתם לידע כללי הוא אוטם קול נפלא, המאוררי סטוק שבאים איתו לא כאלו רועשים...האקוסטיקה והתכנון שלו סולידי ביותר. מארז גם יפה ונחמד בתור MIDI

אם כי הוא מותגי וקצת בזבזני כי ניתן לרכוש טוב יותר במחיר הזה.... אבל הוא גם דיי שקט ^_^

פורסם

לי יש מארז דומה מאוד לסופרנו (אתה יכול לראות במפרט בצד) ואולי כשהמאוררים במינימום הוא יחסית שקט אבל יותר מזה אין על מה לדבר,וגם כשהם במינימום והמחשב נמצא 2 מטר ממני בלילה שומעים אותו כמו שצריך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים