פורסם 2007 במאי 418 שנים התקנתי תמשחק והוא עובד בסדר...הגעתי לקטע שמישהו מכבה תאור בבניין ונותנים לי משימה להחזיר את אספקת החשמל (ממש 5-10 דקות מתחילת המשחק)קיצור אז אומרים לי ברדיו\טלפון כזה להיזהר כי יש מישהו על סם חדש או משהו כזה בלה בלה ואני רואה אותו רץ מולי בדלתעכשיו אני יוצא מהחדר והורג אותו ואז 10 שניות אחרי זה או משהו כזה המחשב מתחיל לי מחדש...הבעיה הזאת מוכרת לי ממלא משחקים בעבר וזה ממש תחת!!!זה קרה לי פעמייםפעם אחת אחרי שהרגתי אותו והתקשרו אלי....זה עשה RESTART באמצע השיחת טלפון הזאתיפעם שניה זה קרה משהו כמו דקה אחרי...אולי פחותבדרך כלל אם אני זוכר נכון הפיתרון הוא להוריד פאטץ'...חיפשתי באתר MEGAGAMES ואין פאטצקים למשחק הזה...אני לא ממש מכיר אתרים אחריםמישהו יודע מאיפה? אפשר לינק בבקשה?
פורסם 2007 במאי 418 שנים אם זה קורה רק במשחק הזה אז כנראה באמת שזה יפתר עם פאץ',תנסה פה:www.gamershell.com
פורסם 2007 במאי 418 שנים מחבר לא מצאתי פאטצ'...מצאתי דברים אחרים אבל...טריילרים ודמואים וקליפים וטריינרים אבל לא פאטצ'...עריכה:חיפשתי בגוגל ומצאתי את זה אבל אני לא בטוח שזה מה שאני צריך\מחפש...מה אתם אומרים?http://www.fileplanet.com/38423/30000/fileinfo/Condemned-v.-1.1
פורסם 2007 במאי 518 שנים מחבר אז אפשר לינק להורדה של דרייבר בבקשה?לא הגיוני אבל שזה הטמפרטורה של המחשב... כאילו הגיוני אבל לא סביר חחחיש לי מערכת של איזה 4 או 5 מאווררים שחלק מהם מכוונים להכניס אוויר מבחוץ (קר ונקי) וחלק מכוונים להוציא אוויר מבפנים (החם והמאובק)
פורסם 2007 במאי 518 שנים מחבר איזה פרטים אתה רוצה?אה ואני לא ממש אשף בדברים האלה אז אם אפשר הסבר קצר על איך לבדוק את מה שלא צריך לבדוק...
פורסם 2007 במאי 618 שנים מחבר אוקי הנה כל הפרטים של EVEREST:computeroperating system: windows XP prodirect X: 9.0CmotherboardCPU type: intel pentium 4, 2400 MHz (12 X 200) motherboard name: (do you need this?)motherboard chipset: intel springdale i865PEsystem memory: 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)BIOS type: AMIcommunication port: communication port (COM1)communication port: printer port (LPT1)displayvideo adapter: NVIDIA GeFroce 6600 (128 MB)3D accelerator: nVIDIA GeFroce 6600 APGmonitor: (do you need this?)multimediaaudio adapter: intel 82801EB ICH5 - AC'97 audio controller (A-2\A-3)storageIDE controller: intel® 82801EB ULTRA ATA storage controllers - 24D1IDE controller: intel® 82801EB ULTRA ATA storage controllers - 24DBופה יש פירוט של הכוננים שלי שלא נראה לי צריך...PLEASE HELP ME SOMEBODY!
פורסם 2007 במאי 618 שנים תוריד מפה את הדרייבר לכרטיס מסך:http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html
פורסם 2007 במאי 618 שנים מחבר אוקי אני אנסה...נראה אם זה יעבוד יותר מאוחר כי זה מוריד בקצב אייט (אינטרנט שלי חרא)
פורסם 2007 במאי 618 שנים מחבר אוקי משהו מוזר...הפעלתי תמשחק ועשיתי PAUSE והלכתי רגע מהחדר ושחזרתי המחשב שוב עשה RESTARTאבל אז הפעלתי את המשחק שוב והוא בנתיים עובד...אז תודה רבהואם יהיו עוד בעיות אני אדווח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.