עבור לתוכן

מדבקת ברקוד על המעבד

Featured Replies

פורסם

קניתי היום e6600 וכשפתחתי אותו בבית גיליתי שיש מדבקת ברקוד על המעבד.

זה נראה כמו משהו שהחנות (נעה מחשבים) הוסיפה, כנראה בשביל לעקוב אחרי האחריות.

השאלה היא האם כדאי להשאיר את המדבקה ולסבול מירידה אפשרית בביצועים של הקירור,

או להוריד את המדבקה ולוותר על האחריות?

dscn5398xg2.th.jpg

אני אתיעץ עם החנות יום ראשון, אבל עד אז הייתי רוצה לדעת מה אחרים חושבים על זה.

תודה,

יניב

פורסם

גם אני קיבלתי מעבד עם מדבקה... הרכבתי אותו.. עובד סבבה

בעיקרון עניין המדבקות ידוע, מה לעשות בקשר לזה אין לי מושג וגם אשמח לשמוע...

אני יודע שעל מעבדי TRAY תמיד מגיעה מדבקה.. לגבי BOX אשמח לדעת מה קורה שם..

פורסם

לא יודע מה איתך אחי.. אבל כשאני קונה מעבד אני מצפה שהוא יגיע עם אחריות של אסיטרוניקס..(מדבקה + ספח אחריות אותו מספר) היבואן הרשמי של אינטל בארץ!!

והמדבקה של איסטרוניקס לא פוגעת בביצועים מפני שהיא עשויה מחומר המיועד למטרה זאת!

תבדוק טוב טוב את האחריות שלך עם נועה, כי הברקוד הזה ניראה ממש מגוחך.. וממש לא יעיל ובהחלט יפגע בביצועי הקירור.

ולמה קנית מעבד שהוא לא מאיסטרוניקס??? לך תדע אם דחפו לך איזה מעבד סוג ב' (זה קורה הרבה, במיוחד במקרים כאלו של יבוא פרטי)

פורסם
  • מחבר

תקנו אותי אם אני טועה, אבל הבנתי שרוב החנויות מוכרים מעבדים ביבוא מקביל ולא מיבוא רשמי.

בכל מקרה, כנראה שההתלבטות שלי תיהיה אם לוותר על האחריות או להשאר עם המדבקה.

אני חושב שיהיה עדיף לוותר על האחריות, נכון?

פורסם

אחרי זמן מסויים נעלמת המדבקה ונשאר רק כתם ליכלוך

פורסם
  • מחבר

דיברתי היום בבוקר עם נעה מחשבים, שאלתי אם אני יכול להוריד את המדבקה הזאת ואמרו לי שלא.

כששאלתי אם המדבקה היא מיוחדת ולא מפריעה להעברת חום,

המוכר גימגם וטען שאני לא ישים לב להבדל כי "המדבקה לא בדיוק על הליבה היא יותר למעלה".

הצעתי גם לרשום על החשבונית בנוכחותו את המספר הסידורי של המעבד במקום המדבקה - הוא לא הסכים.

גם ככה התחושה שלי שאחריות אצלם לא שווה הרבה, אז נראה לי שאני אוריד את המדבקה בכל זאת.

פורסם

דיברתי היום בבוקר עם נעה מחשבים, שאלתי אם אני יכול להוריד את המדבקה הזאת ואמרו לי שלא.

כששאלתי אם המדבקה היא מיוחדת ולא מפריעה להעברת חום,

המוכר גימגם וטען שאני לא ישים לב להבדל כי "המדבקה לא בדיוק על הליבה היא יותר למעלה".

הצעתי גם לרשום על החשבונית בנוכחותו את המספר הסידורי של המעבד במקום המדבקה - הוא לא הסכים.

גם ככה התחושה שלי שאחריות אצלם לא שווה הרבה, אז נראה לי שאני אוריד את המדבקה בכל זאת.

תרשום את המספר ותוריד את המדבקה

כמו שאמרו לך פה, אחרי כמה זמן המדבקה הזאת פשוט נעלמת..

מספיק שתעבוד עם המעבד על טמפ' גבוהות (65+) לקצת זמן והיא תיהיה כבר בלתי קריאה - ותאכלס זה קורה להרבה אנשים עם קירור סטוק

פורסם

נראה לי שעניין המדבקה קיים יותר באינטל מאשר ב-AMD

פעם קניתי סלרון יחד עם לוח אם ושאר רכיבים בלוג'יק

המחסנאי עשה טקס שלם של קריאת כל הרכיבים בברקוד וכשהגיע למעבד הוציא אותו מקופסת הפלסטיק, שם בתושבת והדביק עליו מדבקת ברקוד.

אחרי שנה נשרף לי הלוח וכשפרקתי את המעבד ראיתי שבמקום המדבקה נשאר כתם ליכלוך.

אמרתי וואלה עכשיו איך יזהו שזה משלהם (לא הייתי בטוח אם נשרף הלוח או המעבד) אז החזרתי רק את הלוח, החליפו לי, הרכבתי ועבד יופי.

פורסם

לי ניראה שהחנות עושה את זה בכוונה,תחזור לחנות תבקש מעבד חדש ומדבקה במקום הנכון,אים לא ירצו תבטל קניה,תקנה במקום אחר בלי טובות מהם.

מוסיף נועה לא שם המקום של המדבקה,קצת יצירתיות.

פורסם

אני לא חושב שזה נורא כל כך

הנה עכשיו הביאו לי מחשב AMD חדש להרכבה

אין שם שום מדבקה, כנראה יחודי לאינטל

פורסם

אחרי זמן מסויים נעלמת המדבקה ונשאר רק כתם ליכלוך

לאן היא "נעלמת"??..חחחח הצחקת אותי.

לשואל:

היו על זה דיונים והבאתי סיכום של איסטרוניקס לנושא המדבקות,נועה מביאה לא מעט מוצרים ביבוא מקבילי והאחריות בהתאם.אם אין לך מדבקת איסטרוניקס אז זה יבוא מקבילי לכאורה.

פורסם

מה כבר ההבדל הכל זה אינטל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים