פורסם 2007 במאי 418 שנים אני מאוד אוהב משחקי יריות גוף ראשון....מישהו יכול להמליץ לי על משחק שאני יוריד....פשוט אני לא יודע עוד מה לעשות... ואני לא יכול לשחק כל היום CSS(משחק יריות גוף ראשון לא נגד מפלצות וכו... כמו דום... שונא כאלה )תודה לעוזרים
פורסם 2007 במאי 418 שנים מחבר תנסה את STALKER (יש שם מפלצות אבל לא הרבה)ניסיתי כבר.... ממש לא אהבתי =[
פורסם 2007 במאי 418 שנים Half Life 2 + Ep1סביר להניח שכחובב משחקי פעולה מגוף ראשון הוא שיחק בשתיהם.לצערך, אין כל כך הרבה משחקים טובים למה שאתה אוהב.
פורסם 2007 במאי 418 שנים אני מאוד אוהב משחקי יריות גוף ראשון.... מישהו יכול להמליץ לי על משחק שאני יוריד.... פשוט אני לא יודע עוד מה לעשות... ואני לא יכול לשחק כל היום CSS (משחק יריות גוף ראשון לא נגד מפלצות וכו... כמו דום... שונא כאלה ) תודה לעוזרים
פורסם 2007 במאי 418 שנים Serious Sam (יש אויבים מסוגים שונים, וסרטונים מבדרים בין שלבים)MEDAL OF HONOR PACIFIC ASSULT / EUROPIAN ASSULT (מלחמה...)רגע אתה אוהב משחקי יריות גוף ראשון וללא מפלצות... אפשר סימולטור כלשהו (אם כבר, אז כבר): BABYLON 5 סימולטור חלליות.
פורסם 2007 במאי 418 שנים CALL OF DUTY 2 זה שיחזור של הקרבות של מלחמת העולם השנייה במקומות שונים בעולםמפות של מקומות אמיתיים ונשקים של תקופת מלחמת העולם השנייה (שלא תחשבו... נשקים טובים)בקיצור זה רק נגד חיילים... אז אם אתה אוהב משחקי מלחמה אתה תאהב ויש גם עוד הרבה בסגנון הזה
פורסם 2007 במאי 418 שנים יש את "טרף" (לא זוכר איך רושמים באנגלית) ותמיד יש את האנרילים (2004 תותח ועוד מעט יוצא 2007).ו COD2 קצר מידי לטעמי...
פורסם 2007 במאי 418 שנים יש את "טרף" (לא זוכר איך רושמים באנגלית) ותמיד יש את האנרילים (2004 תותח ועוד מעט יוצא 2007).ו COD2 קצר מידי לטעמי...COD2 נורא קצר! אני סיימתי ב3 ימים..תנסה MOH משחק חמוד...
פורסם 2007 במאי 418 שנים מחבר טוב לצערי shugi צודק שחקתי בשתיהם גם בcod2 וזה באמת מאוד קצר =[אנרילים שיחקתי אבל זה רק לonlinemoh זה אחלה אני ינסה את זה...אני לא מוריד "קונה" Medal.of.Honor.Allied.Assaultזה משחק עם single player טוב? =]
פורסם 2007 במאי 418 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=256555.0** אני יודע שזה היה הדיון שלך, למה התחלת חדש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.