פורסם 2007 במאי 718 שנים מחבר יווו אני לא מאמין... שיחקתי עכשיו קארבון 15 דקות על ההגדרות הנמוכות מאוד הבאות: רזולוצייה: 800x600 Leve of detail: LOW והמשחק היה מקרטע בגלל החום, ועכשיו אני חושב שזה נחשב מאמץ בשביל המחשב שלי - שימו לב לטמפרטורות: עלייה של כ-7 מעלות מהחורף לקיץ... ועוד מחשב חדש שלא עבר OC! DAMN
פורסם 2007 במאי 718 שנים מחבר לא אחרי שיצאתי ממנו אמרתי בוא נראה כמה המעלות עכשיו אז בדקתי באוורסט והנה לכם... לבדוק גם תוך כדי משחק?
פורסם 2007 במאי 718 שנים הלוח אם שלך חם יחסית לשאר החלקיםהלוח-אם???, פחחח קבל תהארדיסק, 44 בן אדם זה מלא.
פורסם 2007 במאי 718 שנים בגלל זה אמרתי יחסית גם אצלי הדיסק קשיח באותה טמפרטורה אבל הלוח עומד על 35 מעלות
פורסם 2007 במאי 718 שנים בדרך כלל ההארדיסק אמור להיות בעל הטמפרטורה הכי נמוכה במארז, שמעתי זה ממש מזיק לו תפרטורה גבוהה אז אני נזהר איתו יותר.אצלי הוא לא עובר ת 30, בחורף כמעט כל הזמן הוא על טמפר' 1-10.
פורסם 2007 במאי 718 שנים אני, פשוט הוצאתי לאיזה כ.מסך ישן ת'מאוורר והלבשתי על חתיכת מתכת שמוברג על הסלוט של ההארדיסק.אילטרתי משהו, אני ישדרג את זה פשוט אין לי כח וזה עובד בסדר.
פורסם 2007 במאי 718 שנים אני יגיד לך למה, מכיוון שההארדיסק הוא מוברג הכי למטה ויש לו חופש של אויר. (הוא לא בתוך המסילה הפנימית)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.