עבור לתוכן

[עזרה] לא הולך הפירמוט, פירוט בפנים.

Featured Replies

פורסם

שלום, אני בדיוק רוצה לפרמט אתה מחשב שלי שבו יש את הלוח אם: Intel D845PEBT2

כדי שיהיה אפשר לפרמט את הלוח אם הזה צריך ללחוץ F6 ואז להכניס דיסקט : Serial ATA RAID. שבלעדיו הדיסק של ווינדוס לא מזהה את הHD.

טוב אני ממשיך והוא שואל אותי אם אני רוצה Raid \ NonRaid. עשיתי Non והוא מתחיל לחשוב והוא רושם לי:

File si3112.sys cause an unexpected error(4096) at line 2108 in d:\xpsp1\base\boot\setup\oemdisk.c.

פורסם

ur diskete is bad, make a copy or download the drivers online and try again

פורסם
  • מחבר

אוקיי, האם אפשר לקבל הסבר איך אני יוצר עותק של הדיסקט \ איך אני מוריד את הקבצים של הדיסקט (במידה שהם פגומים) מהאינטרנט?

תודה על התשובה המהירה.

פורסם

0) in windows put the diskete in the flopy copy all its content to the hard drive and then recopy them to a new floppy

if not working then:

1) check with ur motherboard CD, u might find an option of create a floppy disc

2) if u didnt find the cd download the fire from the link

http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/Detail_Desc.aspx?agr=N&ProductID=899&DwnldID=5539&strOSs=44&OSFullName=Windows*%20XP%20Professional〈=eng

if u didnt find an option of making Diskete let us know

פורסם
  • מחבר

בן אדם טוב אתה :xyxthumbs:

אקנה ביום ראשון דיסקטים (כרגע לא מוצא בביתי) ואודיע לך האם זה הצליח, אם כן יצאת תותח, וגם אם לא תודה רבה רבה לך.

בכל מקרה יש לי שאלה, האם פשוט צריך להעתיק את הקבצים לדיסק או שצריך ליצור משהו מיוחד? שמעתי על משהו שנקרא "bootable" דיסק, או משהו כזה, האם זה מה שזה צריך להיות?

פורסם

this floppy doesnt need to be bootable couse u dont boot from it, u boot from the windows xp cdrom and u load the dirvers for this floppy, so its not bootable it only need to have the sata drivers in it. copying the one u already have is gonna be okey in case its not defected.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אני כרגע אחרי פירמוט.

מיקרוסופט עושים לי בעיות, הדיסק שלי מקורי והם אומרים שהשתמשתי יותר מדי ועכשיו זה כבר אחרי שעות הפעילות שלהם..

עד אז נראה לי המחשב יהיה מלא בוירוסים .. (מקווה שאצליח בכל זאת להתקין עידכונים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים