פורסם 2007 במאי 418 שנים לאחותי יש P4 ישן באמצע שימוש בו הוא האט וכבה הנחתי שפשוט חם לו ופתחתי אותו ונגעתי בגוף קרור והוא היה לוהט.אחרי שהתקרר ניתי להדליק אותו אבל רק המאוורר של המעבד הכל לפעול ושקט מוחלט... אין ציפצופים ואו פיב להלקת המסך פשוט כלוםמה אני עושה?????
פורסם 2007 במאי 518 שנים תשאיר את המארז פתוח ותכוון מאוור שולחן ישר על המעבדתנקה גם את המאווררים מאבק
פורסם 2007 במאי 618 שנים מחבר תשאיר את המארז פתוח ותכוון מאוור שולחן ישר על המעבדתנקה גם את המאווררים מאבקניקיתי והמחשב פתוח בכל מקרהעריכה: היום בבוקר הוא אפילו לא עושה סימנים של חשמל (קודם בעת ניסיון ההדלקה המאורר של ה CPU היה עובד וחוץ מזה שום דבר)
פורסם 2007 במאי 618 שנים אם גוף הקרור רותח אז כנראה המאוורר של המעבד לא טוב. אם כוף הקרור לא רותח אלא המעב עצמו אז הגוף קרור לא נוגע טוב במעבד. לכן, צריך לרענן משחה טרמית ולחזק את גוף הקרור טוב.
פורסם 2007 במאי 618 שנים מחבר ניקיתי את המשחה והחלפתי אותה והושבתי הותה טוב ובלי קשר המחשב לא נידלק היום
פורסם 2007 במאי 618 שנים מחבר ניקיתי אותו והוצאתי וניקיתי את הקרור והחזרתי למקום וניסיתי להדליקהמראורר של ה CPU התחיר לרוץ כיביתי את המחשב והיום בבוקר ניסיתי להדליק ומוא כמו מת
פורסם 2007 במאי 618 שנים אני מכיר את!!!!!!!!! היה לי ככה!!!!!!!! מחשב מת! לא מגיב לא כלום! הוצאתי את הכבל חשמל הראשי של הספק, הוצאתי אותו מהחשמל לכמה שעות, ואז חיברתי חזרה והכל עבד... תנסה...
פורסם 2007 במאי 618 שנים זה בגלל שהספק הלך!אבל לנושא שלנו, אתה הוצאת את המעבד? בטוח שהחזרת אותו למקומו מבלי לעקם רגליים? (פינים)
פורסם 2007 במאי 918 שנים מחבר עדכון:סידרתי את הבעיה. הפעולה עם הספק החזירה לו תהמתח. הבעיה המקורית היא היתה בכרטיס מסך שלא ישב טוב ומשחק איתו סידר הכל...אבל עכשיו יש בעיה אחרת המחשב לא ניכבה אני מכבה אותו עד שההמאוררים כבר לא פועלים ודקה אחת או שתיים אחרי הוא נדלק לבד כאילו הכיבוי הוא ריסט איטי במיוחד (הכיבוי שעשיתי הוא לחיצה ארוכה של כפתור ההדלקה)
פורסם 2007 במאי 918 שנים אאאמממ... זה מוזר... קודם כל, אתה יכול איכשהוא לכבות את מחשב? או בכלל לא?! רק באמצעות להוציא אותו מהחשמל? יכול להיות שנתקע הכפתור של ההדלקה? או שהוא נדפק? התקצר?
פורסם 2007 במאי 918 שנים תבדוק את הכבל שמחבר את הכפתור ללוח אם במארז שלי הכבל שמחבר את הלדים בתאורה הקידמית של המארז נדפק והלדים כבר לא נדלקים (מארז כבר די ישן ) אולי אצלך הכבל גם נדפק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.