עבור לתוכן

המחשב לא נדלק-נפתרה הבעיה ויש בעיה הפוכה>>הוא לא נכבה

Featured Replies

פורסם

לאחותי יש P4 ישן

באמצע שימוש בו הוא האט וכבה הנחתי שפשוט חם לו ופתחתי אותו ונגעתי בגוף קרור והוא היה לוהט.

אחרי שהתקרר ניתי להדליק אותו אבל רק המאוורר של המעבד הכל לפעול ושקט מוחלט... אין ציפצופים ואו פיב להלקת המסך פשוט כלום

מה אני עושה?????

פורסם

תשאיר את המארז פתוח ותכוון מאוור שולחן ישר על המעבד

תנקה גם את המאווררים מאבק

פורסם

תבדוק את כל החיבורים, כל הכבלים, כל הכרטיסים... בטוח הזזת משו כשניערת אותו

פורסם
  • מחבר

תשאיר את המארז פתוח ותכוון מאוור שולחן ישר על המעבד

תנקה גם את המאווררים מאבק

ניקיתי והמחשב פתוח בכל מקרה

עריכה: היום בבוקר הוא אפילו לא עושה סימנים של חשמל (קודם בעת ניסיון ההדלקה המאורר של ה CPU היה עובד וחוץ מזה שום דבר)

פורסם

אם גוף הקרור רותח אז כנראה המאוורר של המעבד לא טוב. אם כוף הקרור לא רותח אלא המעב עצמו אז הגוף קרור לא נוגע טוב במעבד. לכן, צריך לרענן משחה טרמית ולחזק את גוף הקרור טוב.

פורסם
  • מחבר

ניקיתי את המשחה והחלפתי אותה והושבתי הותה טוב ובלי קשר המחשב לא נידלק היום

פורסם

נגעת במעבד אולי. אולי הוצאת או הזזת כרטיסי זיכרון או כרטיס מסך?

פורסם
  • מחבר

ניקיתי אותו והוצאתי וניקיתי את הקרור והחזרתי למקום וניסיתי להדליק

המראורר של ה CPU התחיר לרוץ כיביתי את המחשב והיום בבוקר ניסיתי להדליק ומוא כמו מת

פורסם

אני מכיר את!!!!!!!!! היה לי ככה!!!!!!!!

מחשב מת! לא מגיב לא כלום!

הוצאתי את הכבל חשמל הראשי של הספק, הוצאתי אותו מהחשמל לכמה שעות, ואז חיברתי חזרה והכל עבד... תנסה... :s07:

פורסם

זה בגלל שהספק הלך!

אבל לנושא שלנו, אתה הוצאת את המעבד? בטוח שהחזרת אותו למקומו מבלי לעקם רגליים? (פינים)

פורסם
  • מחבר

כן...

ואני אנסה את הפעולה עם הספק

פורסם
  • מחבר

עדכון:

סידרתי את הבעיה. הפעולה עם הספק החזירה לו תהמתח. הבעיה המקורית היא היתה בכרטיס מסך שלא ישב טוב ומשחק איתו סידר הכל...

אבל עכשיו יש בעיה אחרת המחשב לא ניכבה אני מכבה אותו עד שההמאוררים כבר לא פועלים ודקה אחת או שתיים אחרי הוא נדלק לבד כאילו הכיבוי הוא ריסט איטי במיוחד (הכיבוי שעשיתי הוא לחיצה ארוכה של כפתור ההדלקה)

פורסם

אאאמממ... זה מוזר... קודם כל, אתה יכול איכשהוא לכבות את מחשב? או בכלל לא?! רק באמצעות להוציא אותו מהחשמל?

יכול להיות שנתקע הכפתור של ההדלקה? או שהוא נדפק? התקצר? :nixweiss:

פורסם

תבדוק את הכבל שמחבר את הכפתור ללוח אם

במארז שלי הכבל שמחבר את הלדים בתאורה הקידמית של המארז נדפק והלדים כבר לא נדלקים (מארז כבר די ישן :nixweiss:)

אולי אצלך הכבל גם נדפק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים