פורסם 2007 במאי 418 שנים המשחק השלישי בסדרת POSTAL יהיה Postal 3 : Catharsis בנוי על מנוע סורס ויצא מתישהוא ב 2008 *תמונות תוקנו
פורסם 2007 במאי 418 שנים קשה לי להאמין שמשחק כזה יצא בסמוך כל כך לטבח בווירג'יניה, אני בטוח שהשמרניים ושאר הפלצנים שם יטרפדו את העסק
פורסם 2007 במאי 418 שנים קשה לי להאמין שמשחק כזה יצא בסמוך כל כך לטבח בווירג'יניה, אני בטוח שהשמרניים ושאר הפלצנים שם יטרפדו את העסק אתה צוחק נכון?
פורסם 2007 במאי 418 שנים אז מה כל כך הפתיע אותך במה שאמרתי? postal 2 לא חוקי באוסטרליה וניו זילנד עד היום מרוב שהוא אלים, והאמריקאים פרנואידים לגמרי עכשיו, עם כל מיני דבילים כמו דר' פיל שיוצאים בהצהרות שמשחקי מחשב גורמים לאלימות, אני בטוח שהם יעשו לחברה שמפתחת את המשחק בעיות להפיץ אותו בארה"ב
פורסם 2007 במאי 418 שנים אז היה איזה אסיאתי דיכאוני שבמקום לחתוך ירה במלא אנשים זה לא אומר שPOSTAL מלמד להוציא את העצבים שלך על תלמידים....גם בלי המקרה יש להם אינספור תירוצים למה לא לשווק את המשחק (כאילו שזה יגרום למשחק לא להגיע לידיים של כל ילד שני בעולם עם זוג ידייים עובדות)
פורסם 2007 במאי 418 שנים עזוב שעשו מלא בעיות על פוסטל 2... נראה לי שלא יילך להם כל כך בקלות בפעם הזאת .. אחלה סדרה של משחקים דרך אגב מאוד נהנתי... ביפן זה גם לא חוקי אם אני לא טועה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.