פורסם 2007 במאי 518 שנים foobar2000 תוכנה מעולה, באמת. אבל מאז שהתקנתי פלאג (DFX) שמשפר את איכות הסאונד ב-Winamp, אני פשוט לא יכול להפסיק להשתמש בו.
פורסם 2007 במאי 518 שנים foobar2000 תוכנה מעולה, באמת. אבל מאז שהתקנתי פלאג (DFX) שמשפר את איכות הסאונד ב-Winamp, אני פשוט לא יכול להפסיק להשתמש בו.לינק?
פורסם 2007 במאי 518 שנים foobar2000 תוכנה מעולה, באמת. אבל מאז שהתקנתי פלאג (DFX) שמשפר את איכות הסאונד ב-Winamp, אני פשוט לא יכול להפסיק להשתמש בו.אפשר להשתמש בDFX גם עם Foobar בעזרת פלאגין שמאפשר שימוש בפאלגינים של DSP מווינאמפ:http://pelit.koillismaa.fi/plugins/show.php?id=149(לא ניסיתי בעצמי אבל זה אמור לעבוד)
פורסם 2007 במאי 518 שנים יתירה מזאת,הוא מחליש באופן מוגזם את הברירת מחדל בנגנים . הסאונד מתכווץ באופן אוטומטי. DFX כלי נחמד ותו לא,באמת לא מהפיכה. התקנתי (מהסקרנות ) את הנגן של COWON -JETAUDIO עיצוב מדהים באמת,סאונד כמו בווינאמפ,ווליום מוחלש מעט מהווינאפ תחנות רדיו אין הרבה,טוב לא עשיתי חיפוש מיוחד. זו חתיכת מערכת הנגן הזה. יש איזה פלאגאינים לנגן החביב הזה? [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.