פורסם 2007 במאי 318 שנים אני משתמש כרגע ב-winamp כי אני שומע הרבה רדיו של וינאמפ..תגידו.. אני יכול לשמוע רדיו גם בתוכנות אחרות?כי נגיד ניסיתי לשמוע את הרדיו שאני שומע בWMP ולא עבד.. =\תודה..
פורסם 2007 במאי 418 שנים לא יודע מה בקשר לרדיו בתוכנות האחרות, הרדיו ב WINAMP הוא מעולה, אז למה אתה רוצה לעבור לתוכנה אחרת בכלל?
פורסם 2007 במאי 418 שנים מחבר וינאמפ באמת טוב =]אז אתם יכולים להמליץ לי על סקין שיהיה כמו BAR כזה..זה מה שאני עשיתי.. ככה: (CLASSIC) אז כזה סקים רק שיהיה קצת יותר ארוך כדי שגם השורה של השיר תיכנס.. יש משהו טוב? =][attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במאי 418 שנים אני דווקא הייתי ממליץ על JetAudio, איכות סאונד מעולה, אופציה לקודד קבצי מוזיקה וסרטים לפורמטים שונים, Lyrics Viewer מובנה ועוד הרבה...winamp לעומת זאת נשמעת נורא, ודי כבדה.
פורסם 2007 במאי 418 שנים אני משתמש בMusikCube, אבל יש בה כמה באגים די מעצבנים שקיימים בWindows שאינו באנגלית.תנסה את Foobar2000, יש לה המון אופציות לעריכה, תוספות ובכלל כתוכנה היא נחמדה.בנוסף יש את XMPlay ששמעתי הרבה המלצות עליה אבל לא התנסיתי בה.ואחרונה היא הJetAudio שנחמדה מאוד.במדיה פלייר לא הייתי משתמש, גם לא בגרסה 6 שמומלצת בד"כ (בעיקר לניגון סרטים).
פורסם 2007 במאי 418 שנים למשתמש ממוצע winamp ו itunes יעשו את העבודה, אבל למשתמשים קצת יותר מתקדמים עם ספריות גדולות foobar2000 עדיפה בהרבה
פורסם 2007 במאי 418 שנים כמעט כולן יהפכו לכבדות (כלומר, יצרכו מעל 10K של זכרון RAM) ברגע שתעמיסו עליהן ספריות כבדות ותנגנו שירים מספריות גדולות (ולא דרך רשימות הפעלה כשכל אחת מהן קטנה-בינונית).
פורסם 2007 במאי 418 שנים למי שממש מקצועי בעריכת סאונד כדאי להשתמש ב-traktor, אני ניסיתי וויתרתי, יותר מדי עבודה בשביל בנאדם שסתם בא לו לשמוע מוזיקה.אגב, ל-footbar2000 יש equalizer?
פורסם 2007 במאי 418 שנים אגב, ל-footbar2000 יש equalizer? כן אבל לפי זה: למי שממש מקצועי בעריכת סאונד כדאי להשתמש ב-traktor, אני ניסיתי וויתרתי, יותר מדי עבודה בשביל בנאדם שסתם בא לו לשמוע מוזיקה. אני כבר יכול לומר לך שfoobar בשום פנים ואופן לא בשבילך
פורסם 2007 במאי 418 שנים JetAudio איכותית מאוד, במיוחד בגירסאת 7 החדשה. כדאי לנסות רמה מעל כולם. יש גם רדיו. JetAudio חלק מחברת COWON יצרנית נגני IAUDIO .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.