פורסם 2002 בינואר 823 שנים טובים ועמידיםמאוד אמיניםבקשר למחיר לא שווה!!!כנס ל www.lamir.co.il שמה צריכים להיות מחירים יותר זולים
פורסם 2002 בינואר 823 שנים אין חכם כבעל ניסיון.מדיות מצוינות ומי שאומר אחרת קצת מסובב.הם נחשבות מדיות יקרות ואם השגתה אותם בכל כך זול אני ישמח אם תשטף אותי( אני מניח שזה לא יהרוג אף אחד)אם בא לך לנסות בעצמך, קח אחת צרוב היא בטוח תיצרב ב 20 ויש לה ציפוי נגד שריטות בכל מצב אחלה לך על זה.אתר נחמד.בי :smoke:
פורסם 2002 בינואר 823 שנים אני אומר לך מניסיון של שלושה חודשים הם מצויינים !!!עד שקניתי אותם היו לי דיסקים מכל הסוגים (TDK, SILVER LINE, SONY, YAMAHA, PHILIPS, MAXELL וכו')וברגע שהתחלתי לקנות אותם אני לא עוזב אותם, הם דיסקים אמינים, לא נהרסים, אפשר לשמוע אותם בכל מערכת (בניגוד לדיסקים אחרים)והם נצרבים על 16 כמו שכתוב עליהם (בניגוד ל SILVER LINE לדוגמה שהיה רשום 16 אבל יותר מ 12 והם נדפקים למרות שיש להם 24 עכשיו)אם אתה רוצה אתר ממש זול, צור איתי קשר אני אתן לך...אני קונה חבילה של 10 עם קופסה רגילה ב 2.5 לדיסק...!
פורסם 2002 בינואר 823 שנים מחבר אני אומר לך מניסיון של שלושה חודשים הם מצויינים !!!עד שקניתי אותם היו לי דיסקים מכל הסוגים (TDK, SILVER LINE, SONY, YAMAHA, PHILIPS, MAXELL וכו')וברגע שהתחלתי לקנות אותם אני לא עוזב אותם, הם דיסקים אמינים, לא נהרסים, אפשר לשמוע אותם בכל מערכת (בניגוד לדיסקים אחרים)והם נצרבים על 16 כמו שכתוב עליהם (בניגוד ל SILVER LINE לדוגמה שהיה רשום 16 אבל יותר מ 12 והם נדפקים למרות שיש להם 24 עכשיו)אם אתה רוצה אתר ממש זול, צור איתי קשר אני אתן לך...אני קונה חבילה של 10 עם קופסה רגילה ב 2.5 לדיסק...!תודה.שוכנעתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.