פורסם 2007 במאי 318 שנים קיבלתי היום תצורב שלי חדש באריזה.חיברתי את כול החיבורים אבל אני מנסה לצרוב DVD VERBATIM והוא נכשל אחרי איזה 30 % ? WTF? לא קרה לי אף פעם ה NEC. איזו אכזבה מה עושים?
פורסם 2007 במאי 318 שנים מחבר בלאט! צרבתי כבר על דיסק של CD-R וגם שם, הצריבה הצליחה אבל הקובץ נצרב פגום לחלוטין.אני ינסה לעדכן
פורסם 2007 במאי 318 שנים מחבר לא קשור אחי. עידכנתי אותו ו. It`s work like a charm =P תותח אחייי! איזה צורב סוס הוא עכשיו
פורסם 2007 במאי 318 שנים מחבר אחי יש לי בעיה מוזרה אבל.. הוא מזהה לי אותו כ IDE וגם כמשהוא SPTI ולא כ ATPI ..משהוא כזה.. מה זה אומר?
פורסם 2007 במאי 318 שנים מוזר, מה שקרה לך קרה גם לי היום עם ה-LH20A1P הוא פשוט דפק לי DVD-R של ורבטים בלי שום סיבה נראית לעיןDVD-R אחר של ורבטים הוא צרב בהצלחהNIVs, איזה קושחה הורדת לצורב שפתרה את הבעיה?
פורסם 2007 במאי 418 שנים מחבר בהתחלה הורדתי לשלי את ה 9L03 ועכשיו ראיתי שיש גם 9L05.אבל לאדע, אחרי הצריבה, בבדיקה אני מקבל שהדיסק ממש דפוק. אבל הוא קורא אותו טוב הצורב והדיוידי =X
פורסם 2007 במאי 418 שנים הקושחה של הצורב שלי היא בדיוק אותו גירסה כמו באתר (KL05) ככה שאין טעם לעדכן מאתר היצרןהיום הוא דפק לי עוד דיסק, אבל צרב מצויין 2 אחרים
פורסם 2007 במאי 418 שנים מחבר יש מצב שהדיסקים היו מעפנים. צרוב רק על וורבטים טיואן אוו יפן וזהו.מישהוא יכול לעזור לי בקשר לתוכנה שבודקת את איכות הצריבה ? כי הוא מראה לי מלא שגיות ולא ברור לי למה
פורסם 2007 במאי 418 שנים זהו שאחד הדיסקים שהוא דפק הוא וורבטים תוצרת טאיוון השני הוא וורבטים תוצרת הודו לגבי השגיאות בסריקה, אתה מדבר על שגיאות ב-DVD-R או CD-R? ב-DVD-R כמות השגיאות תמיד תהיה גדולה במידה ניכרת השאלה אם אתה מקבל ספייקים אדומים או כמות חריגה של PI Failures
פורסם 2007 במאי 518 שנים מחבר בהתחלה ספיקים די גבוהיים יחסית שמורידים אותי ישר ל- איזה 60.אני מנסה לבדוק גם בתוכנה שמיוחדת לצורבי "לייטאון" והיא מוצאת פחות שגיאות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.