עבור לתוכן

AP לחיבור מחשב כביל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אז ככה:

יש לי מחשב, לצורך העניין, שאין אפשרות להתקין בו כרטיס רשת אלחוטי.

הבעיה היא, שהוא מרוחק מהראוטר, והפתרון הריאלי היחיד הוא לקנות עוד ראוטר שישמש כ-AP,

ואני אחבר את המחשב אליו בכבילה.

השאלות שלי הן כאלה:

כל ראוטר מהדגמים הנפוצים (Edimax, D-Link וכו') שאקנה ואקדיר כ-AP יוכל להתחבר לרשת האלחוטית שלי

ולהקצות כתובת IP מהפול של הראוטר (הרשת המקורית) למחשב שמחובר אליו בכבילה?

לפי מה שכמה אנשים אמרו לי, AP יכול לחבר מחשבים באופן אלחוטי בלבד, כך שאם אני אגדיר נתב נוסף

כ-AP אני בעצם אבטל את היכולת שלו לעבוד בכבילה, והוא לא יקצה כתובת מתוך ה-DHCP של הנתב המקורי.

אם אני אגדיר במחשב שמחובר ל-AP בכבילה כתובת סטאטית, זה יעבוד?

מה אפשר לעשות?

פורסם

הבעיה היא, שהוא מרוחק מהראוטר, והפתרון הריאלי היחיד הוא לקנות עוד ראוטר שישמש כ-AP,

ואני אחבר את המחשב אליו בכבילה.

כמה מרוחק? אולי זה כן אפשרי להעביר כבל?
כל ראוטר מהדגמים הנפוצים (Edimax, D-Link וכו') שאקנה ואקדיר כ-AP יוכל להתחבר לרשת האלחוטית שלי

ולהקצות כתובת IP מהפול של הראוטר (הרשת המקורית) למחשב שמחובר אליו בכבילה?

אם אני מבין, אתה רוצה AP אלחוטי שיתחבר בצורה אלחוטית לנתב האלחוטי הקיים שלך, וייצור מאין BRIDGE ברשת. רוב הנתבים/AP יכולים לעבוד במצב של BRIDGE, ואם כי לא ניסיתי SETUP כזה עדיין, אני מאמין שזה אפשרי.
לפי מה שכמה אנשים אמרו לי, AP יכול לחבר מחשבים באופן אלחוטי בלבד, כך שאם אני אגדיר נתב נוסף

כ-AP אני בעצם אבטל את היכולת שלו לעבוד בכבילה, והוא לא יקצה כתובת מתוך ה-DHCP של הנתב המקורי.

לא נכון. כל עוד יש שרת DHCP אחד ברשת, לא משנה האם זה בנתב, ב-AP או באחד המחשבים, כל המחשבים המחוברים באותו ה-SUBNET, באם בחוטי או באלחוטי יוכלו לקבל שרות DHCP.
אם אני אגדיר במחשב שמחובר ל-AP בכבילה כתובת סטאטית, זה יעבוד?
גם זו אופציה, ובכלל מחשב בחיבור קווי אין סיבה לא להגדיר לו IP סטטי. כאמור, יש לוודא עדיין כיצד עניין הגישור עובד. מקווה שמישהו עם יותר ניסיון יוכל לעזור לך.
מה אפשר לעשות?
בעיקרון - אפשר לקנות AP שאינו נתב ואז אין צורך לבטל בכוח את פונקציית הניתוב שלו. למשל: http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=7209APg

לי יש את הדגם הקודם (7207) ואני מרוצה ממנו, והוא יכול לעבוד כ-AP, Bridge P2P, Bridge Multipoint ו-Bridge WDS. עם זאת, אני משתמש בו בצורה שונה מזו שאתה רוצה.[br]פורסם בתאריך: 4.05.2007 בשעה 15:57:09

תוספת. להלן ההסברים אודות הפונקציות השונות (AP,BRIDGE וכו') מהמדריך של ה-7209APg. למיטב הבנתי, זה מספיק לצרכים שלך.

This Access Point supports AP, Station, Bridge and WDS modes. AP Mode provides pure access point function. The simplest way to build up a wireless LAN is to use AP Mode. Station Mode provides the function to connect to other AP without bridge function. AP Bridge Mode provides the function to bridge more than 2 wired Ethernet networks together by wireless LAN. You can use two access points with AP Bridge-Point to Point mode to bridge two wired Ethernet networks together. If you want to bridge more than two wired Ethernet networks together, you have to use enough access points with AP Bridge-Point to Multi-Point mode. An 10

Wireless LAN AP Configuration

access point with AP Bridge-Point to Point mode or AP Bridge-Point to Multi-Point mode can only be used to bridge wired Ethernet networks together. It cant accept connection from other wireless station at the same time. If you want an access point to bridge wired Ethernet network and provide connection service for other wireless station at the same time, you have to set the access point to AP Bridge-WDS mode. Simply speaking, AP Bridge-WDS mode function is the combination of AP mode and AP Bridge-Point to Multi-Point mode.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים