עבור לתוכן

innovision 8600gts ב 970 שקל- הגיוני?

Featured Replies

פורסם

בדף המבצעים שלהם בעמוד הראשי יש את הgigabyte 8600gts ב1160 אז איך זה יכול להיות שהאחד הזה לא בדף מבצעים ועולה רק 970 שקל הרי זה אותו כרטיס רק חברה אחרת.. זה די זול - האם הוא כדאי ואם לא אז למה?

תודה מראש..

קישור לכרטיס:

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7478

פורסם

הגיוני מאוד... יש גם של חברת eVGA ב-990 ש"ח

לדעתי התחילו ההוזלות של הכרטיסים אל מתחת לקו ה-1000 ש"ח, ע"מ שכשיכנס לשוק ה-86GTS המשודרג יוכלו למכור אותו במחיר טיפל'ה יותר גבוה מה-86GTS נגיד של ג'יגה בייט עכשיו, במיוחד כדי שהלקוחות שכנו כבר 86GTS לא יצאו לגמרי מבואסים...

אבל אז בכלל אם הוא יעמוד על רף ה-1300 ש"ח פחות או יותר יהיה עדיף לקנות X1950XT 512MB לא?

פורסם
  • מחבר

הגיוני מאוד... יש גם של חברת eVGA ב-990 ש"ח

לדעתי התחילו ההוזלות של הכרטיסים אל מתחת לקו ה-1000 ש"ח, ע"מ שכשיכנס לשוק ה-86GTS המשודרג יוכלו למכור אותו במחיר טיפל'ה יותר גבוה מה-86GTS נגיד של ג'יגה בייט עכשיו, במיוחד כדי שהלקוחות שכנו כבר 86GTS לא יצאו לגמרי מבואסים...

אבל אז בכלל אם הוא יעמוד על רף ה-1300 ש"ח פחות או יותר יהיה עדיף לקנות X1950XT 512MB לא?

חפירה לא מובנת- בבקשה ממישהו אחר הסבר יותר מובן- אני מבין ומעודכן בקטע של מפרטים וכרטיסי מסך ופשוט הייתי עכשיו בהלם כשראיתי שכל כך מהר המחירים ירדו בגלל זה שאלתי אם זה הגיוני או שיש פה איזה קאץ.. כניראה שהמחירים יורדים יותר מהר מאשר שציפיתי :smile1:

פורסם

הדולר בשפל והמחירים בהתאם

החגיגה תיעצר כנראה באיזור ה800 ש"ח, אולי קצת פחות. בכל מקרה צריך להתייחס ל8600GTS כתחליף זמני לגירסה המשופצת שתופיע בקרוב. ובקטע הזה אני חושב שגם פנאטים של DX10 יסכימו איתי

פורסם
  • מחבר

הדולר בשפל והמחירים בהתאם

החגיגה תיעצר כנראה באיזור ה800 ש"ח, אולי קצת פחות. בכל מקרה צריך להתייחס ל8600GTS כתחליף זמני לגירסה המשופצת שתופיע בקרוב. ובקטע הזה אני חושב שגם פנאטים של DX10 יסכימו איתי

בגרסה משופצת אתה מתכוון ל---???

פורסם
  • מחבר

כשהגרסה המשופרת תצא היא תהיה יקרה ועד שהיא תצא יקח זמן, ואני בספק אם הכרטיס ינצל את ה 512 מ"ב זיכרון, ואני בספק אם ירגישו הבדל כל כך גדול בין שני הכרטיסים שמצדיקים הבדל גדול במחיר..

פורסם

זה לא השאלה אם הכרטיס ינצל את ה512MB זיכרון שלו אלא אם המשחקים ינצלו(במיוחד משחקי העתיד- DX10).

פורסם

ה - 8600GTS החדש צפוי להיות חזק בהרבה מהישן.

גם במחיר הזה ה - GTS הנוכחי לא משתלם.

פורסם

כולה שמו לו 256 ביט זה לא עושה אותו כזה סוס...

אני הייתי ממש בדילמה של 8600GTS או 1950XT ובסוף אני לוקח את הXT.

למי שיש מחשב שמריץ את ויסטה על רמה 5+ יכול להרשות לעצמו ליקנות את 8600GTS,

אבל למי שיש מערכת שקבלת בויסטה 5+ סביר להניח שיש לו מספיק כסף והוא יכול להוסיף 500 שקל בשביל 8800GTS

שהוא באמת הסוס הבלתי מעורער !

פורסם

חפירה לא מובנת- בבקשה ממישהו אחר הסבר יותר מובן- אני מבין ומעודכן בקטע של מפרטים וכרטיסי מסך ופשוט הייתי עכשיו בהלם כשראיתי שכל כך מהר המחירים ירדו בגלל זה שאלתי אם זה הגיוני או שיש פה איזה קאץ.. כניראה שהמחירים יורדים יותר מהר מאשר שציפיתי :smile1:

IM BECOMING INSANE :silly:

פורסם

כולה שמו לו 256 ביט זה לא עושה אותו כזה סוס... !

רוחב הפס הוא הדבר העיקרי שמגביל את ה - 8600GTS (וגם מספר SPים נמוך) ולכן הכפלתו יחד עם הכפלת הזיכרון תביא לשיפור גדול מאד בביצועים להערכתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים