פורסם 2007 במאי 318 שנים ע"P דעתי סדרת CNC היא הטובה ביותר לכן ההמלצה שלי הולכת על CNC3 שזה משחק מצוין מכל הבחינות, לעומת זאת SC גם משחק מצוין אבל לוקח הרבה זמן לפתח צבא ולהתקיף ככה שאם אתה אוהב קרבות של שעה עד שעתיים עם חשיבה לך על SC אם לא CNC3 יביא לך כיף גדול.
פורסם 2007 במאי 318 שנים בעקרון לא שיחקתי באף אחד מהם אבל אם הייתי צריך לבחור אחד משניהם לקנותאז הייתי הולך על ה- C&C , לא יודע , אני לא אוהב RTS שהוא עתידני וכאלה , כלומר עם חייזרים ושות'.אני מעדיף ללכת על C&C הישן והטוב.
פורסם 2007 במאי 318 שנים SC יכול בקלות לכופף כל מערכת קיימת שהיא לא HIGH END כשהקרבות בשיאם,והמשחקים שמה יותר ארוכים,אבל בכללי הוא יותר ריאליסיטי והגיוני מCNC..לעומת זאת CNC זאת קלאסיקה מחודשת עם מולטיפלייר מעולה,קניתי את CNC ואני לא מאוכזב..אם הייתי יכול להריץ את SC אולי הייתי שוקל אותו..אבל הוא פשוט מתוכנן לא טוב :-\
פורסם 2007 במאי 318 שנים יצא טרם זמנו, אתה מתכוון SC שם דגש יותר גבוה על כלכלה, אבל הפיצ'ר המרכזי שלו הוא ממשק נוח מאין כמוהו. מערכת הZoom in-out בנויה באופן גאוני. וגם מגוון רחב מאוד של יחידות יבשה/אוויר/ים שספק אם קיים כזה בC&C3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.