עבור לתוכן

מפרט חדש שלי בכ9000

Featured Replies

פורסם

Golfgold,אני נורא מצטער להודיע לך שאני לא יודע מה אתה רוצה.

צירפת מפרט וביקשת חוות דעת,אמרו לך חוות דעת אמרת ששינית אותו כשבעצם כמעט ואל שינית כלום ואמרו לך שוב שזה בזבוז וכאלה ורוצים לעזור לך ואתה מתעלם ומתעצבן לא באלגנטיות רבה.

עם כל הכבוד,אנשים פה מבינים יותר ממך,אחרת אני מניח שלא היית פה כדי לבקש חוות דעת.

אם אתה לא משחק משחקים אז על אחת כמה וכמה המפרט שלך מיותר!

אם לא תגיד לנו שימושים מדוייקים (אופיס,תוכנות כבדות,פוטושופ,OC,משחקים) לא נוכל לעזור.

אני את שלי אמרתי ואני לא מתכוון לבזבז פה עוד דקה מזמני עד שלא תתן לנו לעזור לך

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחח

וואי אני לפעמים פשוט נדהם מהישראלים האלו חחח

פשוט לא יאומן!

פורסם

אם אתה כל כך רוצה את הQUAD....

מעבד:

INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ₪2990

לוח אם:

GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ₪646

כרטיס מסך:

XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL ₪1784

דיסק קשיח:

WD 500GB (250GB/WD2500KS X 2) 16MB SATA2 7200 RPM ₪756

צורב DVD:

ASUS DVDRW DRW-1612BL DOUBLE LAYERED X16 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL ₪230

זיכרון:

G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ ₪2386

מארז:

NZXT APOLLO w/o PSU ₪381

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ₪422

מחיר סופי (כולל הרכבה): ₪9313

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

טעות כל כך קשה אתה עושה ברכישת המפרט שנתת... (הכביכול מתוקן) הבאתי לך כאן מפרט מעולה אני במקומך מעיף את הQUAD לקיבינימאט! למה אתה צריך אותו לעזאזל יש אולי משחק וחצי שיודעים לנצל את העובדה שלמעבד יש ארבע ליבות... ותיהיה בטוח של תצליח להשיג אותם (אני לא בטוח שיש כאלה ^_^). במקום הQUAD הזה תביא איזה 8800GTX ככה שתוכל לנצל כמו שצריך... ההבדלים בין 6700 ל 6600 QUAD בתוכניות של היומיום הם מזעריים וכמעט בלתי אפשרי להבחין בהם.

פאקינג שיט תן שימושים!!!!!! אתה לא מבין אי אפשר לעזור לך אם לא תגיד למה אתה משתמש במחשב בדיוק! לא הבנתי מה זה מחשב לרשת גם המחשב שלי יכול להיות ברשת! ! ! מחשב שעולה 700 שקל במקרה הטוב(מאודדד חחחחח)... הקיצר תפרט בדיוק למה אתה משתמש בו. אם אין לך זין לפרט ואתה רוצה QUAD בכל מקרה תיקח תמפרט שלי הכי פחות בזבזני...

**עריכה אין לי כוח לתקן תמחיר של ה965P שמישו יגיד לי ואז אני יתקן**

פורסם
GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 ¤646

תשימו לב כשאתם ממליצים לאנשים.. לא לקחת את הG.. אלא אם הם רוצים כרטיס מסך מובנה.. כי זה דופק להם את הOC..!

פורסם

Balash שים לב באמת ששמת לוח עם כ.מסך מובנה.

ה-QUAD מיותר והוא לא יקבל המלצה עליו פה,אם הוא מתעקש ורוצה אותו שיעשה מה שמתחשק לו.

הכ.מסך מיותר,הוא הואיל בטובו להודיע לנו שהוא כבר 7 שנים לא משחק משחקי מחשב.

ה-4GB יתמכו אך ורק ע"י XP 64bit או ויסטה תואמת

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה חברה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים