פורסם 2007 במאי 218 שנים יש ברשותי 2 צורבי SATA1.פלקסטור 760SA2.פייוניר 212D DVR---הלוח שלי DFI LANPARTY NF4ULTRAמשום מה, המחשב מסרב לצרוב עם הצורבים הנ"ל, כאשר עם צורב בממשק IDE - אין שום בעיההצורבים תקינים ונבדקו עם מחשב אחר שיש לי בביתבמקרה התקנתי WIN מחדש אתמול (התחדשתי בHD חדש), והבעיה לא נפתרתפתרונות?
פורסם 2007 במאי 318 שנים כנס לאתר של לוח האם שלך ותראה אם זו בעיה עם הלוח הספציפי הזה, עד כמה שאני זוכר ישנם לוחות אם שיש איתם בעיה בכל מה שקשור לצורבי SATA.לחילופין נסה לחבר צורב בודד ותראה אם הבעיה חוזרת על עצמה.
פורסם 2007 במאי 318 שנים לי יש צורב SATA עם הלוח הנ"ל ואין שום בעיה יכול להיות שאתה צריך לעדכן ביוס למרות שזה ממש לא נראה לי . תנסה בכל זאת בכל אופן האם המחשב מזהה את הכוננים ? האם אתה מצליח לקרוא איתם דיסקים?באיזו תוכנה אתה מנסה לצרוב?
פורסם 2007 במאי 318 שנים מחבר חיברתי כ"א לחודחיברתי יחדקריאה - תקינה לחלוטין בשניהם, אין שום בעיה של זיהוי..ניסיתי לצרוב בNERO, ובPLEXTOOLS של פלקסטור..ביוס אומנם לא עדכנתי..
פורסם 2007 במאי 318 שנים מחבר משום מה , אני לא מצליח לעדכן את הביוס (הוא רושם שיש שגיאה בסוף התהליך),לאחר הREBOOT, המחשב לא נדלק, הוא חזר לחיים לאחר איפוס הלוח..^^האם אתה עשית ללוח עדכון כלשהוא?
פורסם 2007 במאי 318 שנים אני את העידכון עשיתי ממש מזמן בלי קשר לבעיה מסוימת איך עידכנת דרך WINFLASH ?כי אם כן אולי עדיף שתעשה זאת בדרך הישנה בעזרת פלופי
פורסם 2007 במאי 418 שנים שאלה אחרת :אתה מתקין בהתקנת מערכת ההפעלה את הדריוורים של הIDE של הצ'יפסט ?אם כן , בצע התקנה מחודשת , ואל תתקין אותם .
פורסם 2007 במאי 418 שנים מחבר א. לא התקנתי את הדרייבריםב. בקשר לWINFLASH,אני פשוט שומר את הקיים, טוען את החדש, מסמן "עדכן הכל", והוא מתחיל לרוץ..בסןף, הוא נותן לי ERROR.
פורסם 2007 במאי 418 שנים אופציה אחרונה:קח ונסה אותו על מחשב אחר, אם גם שם ישנה הבעיה תממש אחריות, יכול מאוד להיות שהכונן עצמו מקולקל.
פורסם 2007 במאי 518 שנים מחבר ^^ כמו שכבר אמרתי . בדקתי אותו על המחשב השני שליהוא עובד ללא שום תקלות.. הוא מסרב לעבוד עם הלוח הנ"לעוד הצעות..?
פורסם 2007 במאי 618 שנים ת'שמע תנסה לעדכן את הביוס לא דרך Winflash אלה בצורה הישנה והטובה על דיסקט פלופי אין לך מה להפסיד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.