עבור לתוכן

מבקש המלצה על מפרט בסביבות 4K

Featured Replies

פורסם

אני מבקש בבקשה המלצה על מפרט מחשב בסביבות ה4000 ש"ח, כולל מסך, לא כולל מערכת הפעלה...

השימושים העיקריים הם בעיקר אינטרנט, סרטים, שיתוף קבצים, ומשחקים לא כבדים מדי כמו NBA, מנג'ר (שזה משחק כבד למערכת, אבל לא גרפית), וגם need for speed למשל, למרות שהתפשרות על איכות בינונית + תהיה סבבה...

עוד משהו חשוב זה שאין לי כוונה לעשות OC למחשב.. אז קחו בחשבון

ישלי כמה... נקרא לזה דרישות למערכת, כשכבר מצאתי כמה דברים שמצאו חן בעיניי..

הדרישה הראשונה זה מסך LCD "19 לא רחב, עדיף משולב רמקולים... ועם זמן תגובה נמוך מ8ms.

אהבתי במיוחד את המסך Lg L1953HM שנראה לי ממש אחלה, ושמעתי עליו תגובות לא רעות בכל מיני מקומות.

דרישה שנייה זה זיכרון 2GB, כשלהפתעתי מצאתי בכל אתרי האינטרנט את האפשרות לקנות 2*1GB של קינגסטון במחיר מצחיק של +-600

אממ.. עוד משהו זה שאני רוצה כרטיס מסך ברמה סבירה, שכן אמרתי שאני מדי פעם משחק במשחקים גרפיים יחסית.. אז שתהיה אפשרות להריץ אותם באיכות טובה.. לא חובה משו מטורף..

מה עוד.... אה! אני מעדיף שהמערכת תהיה מבוססת Intel, כאשר אהבתי את המעבד E6420. בכל מקרה, גם אם מהירות המעבד נמוכה, חשוב לי שיהיה לו זיכרון מטמון של 4MB...

אמממ... זהו בסה"כ.. ה"דרישות" שלי, והחלקים שכבר ראיתי, הם בכיוון של המלצה ולא חובה במערכת..

תודה מראש לעוזרים :]

BTW אני קורא פה כבר הרבה זמן וזה אחלה של פורום.. עזר לי הרבה בכל מיני בעיות... ;)

עריכה:

עוד 2 דברים ששכחתי: אני מתכנן לחבר את המחשב לטלוויזיה בסלון (HD Ready) מדי פעם, אז עדיף שלכרטיס המסך תהיה יציאה שמתאימה לHDTV..

ועוד דבר, אפשר לחרוג מהתקציב ב10% אם זה הבדל משמעותי..

פורסם

מעבד:

AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX ¤578

לוח אם:

ALBATRON KM61S-AM2 ¤351

מסך:

NU LCD 19" L912A 8ms ¤1038

כרטיס מסך:

PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL ¤690

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤380

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤219

זיכרון:

G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤574

מארז:

COMPUCASE CI-6A19B SUPER MIDI TOWER+HEC 300AR-TF ¤305

מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤4070

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

מקווה שעזרתי..

פורסם
  • מחבר

סה"כ הוא סבבה, אבל קצת מפריע לי שהמסך מחברה מאוד לא מוכרת.. לפחות לא לי ;) וגם לוח האם מחברה שבשבילי היא יחסית עלומת שם..

אגב, המארז כולל ספק כוח?

ועוד שאלה.. אני כל הזמן רואה פה מעבדים של AMD במחשבים.. התמורה ביחס למחיר היא באמת כ"כ טובה יותר מאינטל?

פורסם

אינטל לוקחים רק במפרטים כבדים מאוד נניח 12000, או אם מתכננים OC, נכון לעכשיו AMD נותנת לך תמורה יותר טובה עבור פחות

כסף, כאשר בטווח מחירים שלך זה ברור שלוקחים AMD, אלבטרון היא לא חברה עלומת שם, היא פשוט סתם נעלמה בשנה האחרונה.

המפרט של איתי טוב מאוד, אך היתי מעדיף לקחת את המארז אותו דבר ואת הספק להחליף בTRT מה שיעלה לך כ100 ש"ח נוספים,

אך זה שווה את זה במידה ותרצה לשדרג בעתיד.

פורסם
  • מחבר

אז יש מה לסמוך על אלבטרון?

בכל זאת, קצת כואב לי לשים את הכסף שלי (בעיקר שהוא -באמת- שלי הפעם) על AMD.. לא יודע למה חחחח..

אגב ראיתי שלמעבד שלהם יש רק 1MB מטמון... זה כ"כ משנה?

עריכה: אחרי בדיקה, לא אהבתי את המסך.. אשמח לשמוע על מסך אחר..

ועוד משו, איך הכרטיס מסך? יספק אותי לדעתכם?

עריכה 2: עוד שאלה (חחח זה כבר גובל בחפירה).. מזה אומר lightscribe? מהי הטכנולוגיה? נתקלתי במושג מספר פעמים בימים האחרונים..

פורסם

^

תשמע אחי אם אתה רוצה מסך יותר איכותי וטוב אז תצטרך לעלות קצת את התקציב, התקציב שלך מאוד בעייתי ביחס לדרישות :-\

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני אוריד קצת את התקציב אבל אוריד חלקים שאני לא חייב כרגע.. כמו למשל HD שיש לי 250GB.. אבל IDE :/ זה יתאים?

ומסך כרגע ישלי אז אני אחסוך גם עם זה... כנ"ל צורב DVD

פורסם

אבל'ה התקציב שלך איך להגיד מספיק לפלאפל ביחס לדרישות שלך ..... ואם אתה לא מגדיל את התקציב אז אין לך מה לפזול לאינטל שאתה בכלל לא מנצל אם אתה לא קונה לוח של 600-700 ועוד קירור של 200-250 וספק של 400 , אז כרגע אתה דיי "תקוע" עם AMD , שזאת אחלה מערכת במחירי רצפה.

LIGHTSCRIBE זוהיא עוד טכנולוגיה חרטטנית למשיכת קונים ...... יש לי חברים עם צורב די וי די מלפני 5 שנים שצורבים חבל לך על האף בקצב מסחרי ככה שאולי זה לא יזיק אבל לא צריך יותר מצורב רגיל , כיום כדאי לתת את ה 200 שקל על צורב עם התכנולוגייה הזאתי שכאילו "מבטיחה" שהדיסק לא ידפק למרות שכל צורב די וי די לא אמור לדפוק דיסקים .......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים