עבור לתוכן

פעם אחרונה לפני שאני מזמין רק בשביל להיות בטוח, תקציב 8000.

Featured Replies

פורסם

שלום, כבר פתחתי נושא בעבר אבל אני רוצה לפתוח ממש לפני שאני מזמין בשביל להיות בטוח.

המפרט אמור להיות לגיימינג בלבד, ולא מתוכנן OC. אם יש דרך להוריד מ8000 שקל ולהשאיר אותו באותה רמה פחות או יותר אז תעשו את זה.

אני צריך עדיין 500 GB הרד דיסק משיקולים אישיים.

תודה רבה.

מפרט:

מעבד:

AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX

מחיר: ¤1011

לוח אם:

ASUS M2N-E

מחיר: ¤524

מסך:

DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR

מחיר: ¤2271

כרטיס מסך:

LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL

מחיר: ¤2107

דיסק קשיח:

WD 500GB (250GB/WD2500KS X 2) 16MB SATA2 7200 RPM

מחיר: ¤751

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA

מחיר: ¤218

זיכרון:

G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT

מחיר: ¤572

מארז:

NZXT APOLLO w/o PSU

מחיר: ¤378

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT

מחיר: ¤419

פורסם

אני לא יודע למה אתה רוצה את 500GB אבל שיהיה לך בכיף, המפרט פשוט מעולה לדעתי!

אגב היתי מעדיף את הצורב של אסוס עם הבלוסקרייב אבל זה לא הבדל רציני.

פורסם

שאלה טכנית-

הארדיסק שלקחת זה RAID?

אם לא אז מה זה 250GB/WD2500KS X 2)?

פורסם

מחשב ממש סעס !

תתחדש !

ובאמת למה אתה צריך 500 ?

לי מספיק 80...

פורסם

מפרט מעולה יחזיק לך כל משחק נוכחי שקיים ושייצא בחודשיים הקרובים בצורה פנטסטית. אמנם תצטרך בעתיד לשדרג בלית ברירה אם לא מתוכנן OC ואתה מתכוון לשמור על הרמה של ההרצה. לי נראה שבעתיד (שנה-חצי שנה) תצטרך להוסיף זיכרון במקרה שמשחקי הDX10 לא ייפעלו כמו שצריך. בכל אופן מחשב באמת חזק מאוד מעבד מעולה ומשתלם אם כי היית יכול לקחת 4300 ולעשות לו OC ולחסוך 500שח... אבל שיקול שלך! :D

**עריכה: NAV2K בס"ד שאני קונה מחשב סוף החופש מחשב חייה אני לא אתפשר על פחות מ1 טרהבייט (1000GB) מהסיבה הפשוטה שתכני הHD הולכים ומתרחבים כבר היום ביכולתי להוריד שלל סרטי HD דרך תוכנות שיתוף שונות ומגוונות אך המחשב שלי לא מסוגל להריץ אותם כמו שצריך ואין לי מספיק מקום כדי להוריד חלק בודד באיכות של 1080I. אתה מבין 500GB נחשב לשטח איחסון די טוב לא יותר מזה כיום אפשר למצוא כבר אנשים שמשתמשים בנפח איחסון של 5-4 טרה בייט (משוגעים לדבר) אז 500GB זה נראה אולי כמו מלא שטח אבל ממש לא... מספיק לך 80? יפה שאתה מסתפק בחלקך.**

פורסם
  • מחבר

וואלה תודה על הפרגון, אני אזמין את המחשב בשבוע-שבועיים הקרובים.

תודה לכולם שעזרו לי עם המפרט, ויש הרבה כאלה.

פורסם

500GB זה לא כל כך הרבה היום

אני עם 730 והיד עוד נטויה בקרוב מאוד מתווסף עוד 250 וה 160 מתחלף גם ל 250

פורסם

מחשב מעולה !

הזיכרון גם אני חושב שזה הרבה אבל כל אחד והשימושים שלו

פורסם

בישביל גיימינג אתה לא צריך את המעבד הכי חזק גם ה 4800 יעשה עבודה מעולה, אבל אם יש תקציב אז למה לא :P מפרט מעולה!

פורסם

מחשב מעולה, רק למה ה500 באמת?

אני לא חושב שתשתמש בחצי מזה.

פורסם

שאלה טכנית-

הארדיסק שלקחת זה RAID?

אם לא אז מה זה 250GB/WD2500KS X 2)?

מישהו יכול לענות לי על זה....

ול-nir1990 לי יש על המחשב 770G שתפוסים... זה תלוי במשתמש במיוחד אם הוא מוריד סרטי HD שכל סרט שוקל 4-20 G

פורסם
  • מחבר

בדיוק, כל אחד והצרכים שלו.. אם אני רוצה שתהיה לי ספריית סרטים במחשב, וספריית משחקים ודיסקוגרפיות שלמות של מוזיקה... אז אני רוצה את השקט שלי ושאני לא אצטרך להתחשב אם יש לי או אין לי מקום.

פורסם

אחלה מפרט. אני פשוט לא מאמין איך מחירי הזכרונות נפלו בחודש האחרון. כשקניתי את הtwinmos שלי ב-600 ש"ח אחרי נפילת מחירים חשבתי שעשיתי אחלה דיל, אבל זה רק המשיך לרדת והGskill נראית כמו אחלה בחירה במחיר הזה.

גם ההרדיסק הוא בחירה מוצלחת, כי כונני 250GB נותנים היום את התמורה הכי טובה ביחס שקל/ג'יגה.

בקיצור, כל המפרט נראה לי מוצלח, אולי רק למעט הצורב. התלבטתי גם לקנות אותו אבל בסוף בחרתי בצורב SATA של liteon שנראה לי עדיף באותו מחיר. עוד לא התקנתי אותו ככה שאין לי חוות דעת, אבל אני ממליץ לך גם לבדוק את האופציה ולשאול אולי בפורום צורבים וכוננים קשיחים.

ושאלה אחת חשובה: איפה אפשר להשיג את ה2007FP (או WFP) במחיר שציינת?

פורסם

כל אחד פה חייב להוסיף בתגובה שלו "כן, 500GB זה הרבה...", "גם אני חושב ככה".

מספיק לעשות את זה, הבנאדם אמר שמשיקולים אישיים הוא צריך 500GB, אז בכוונה לטחון?

וזה אחלה מפרט, תתחדש :xyxthumbs: וזו פעם ראשונה שאני רואה את המעבד במחיר הזה.

פורסם
  • מחבר

כל המחירים שצויינו הם מIQPC.

אולי מאז ששמרתי בTXT את המפרט המחירים השתנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים