פורסם 2007 במאי 218 שנים שלום, אני מעוניין ללמוד בניית אתרים באינטרנט בצורה מקצועית .יש לי כרגע זמן פנוי (חופשת מנוחה לאחר ניתוח), יש לי ידע קודם ב HTML מלפני זמן רב וניסיון בבניית אתר לא קטן בעבר.רציתי לדעת מהן השפות הפופולריות ביותר כיום לבניית אתרים מקצועים וכיצד ניתן ללמוד אותן ? האם זה אפשרי ללמוד ע"י הכלים המוצעים באינטרנט או שעלי להרשם לקורס ?
פורסם 2007 במאי 218 שנים ישנם שפות רבות.המובילות לדעתי הם ASP ו PHP, מה שכן PHP היא הקלה יותר.תנסה להתחיל כאן:http://www.w3schools.com/
פורסם 2007 במאי 218 שנים אתה הצעת לו שפות שלא חובה לבניית אתרים.הן טובות אך ורק אם אתה רוצה להעביר מידע בין המשתמש לשרת וההפך - וזה לא חובה בכל אתר.כיום אתה צריך לדעת HTML ו CSS ברמה טובה.
פורסם 2007 במאי 218 שנים עיצוב אתריםבגדול צריך לדעת HTML, CSS לא יזיק גם FLASH והיום כבר יותר ויותר JavaScript באופן בסיסי למטרות אלו (יותר ויותר אתרים משתמשים ב frameworks כמו של JQuery ו Scriptaclous בשביל עיצוב גם). וכמובן יש צורך לתמוך גם בדפדפני IE וגם FF (שלכל אחד יש את השגעונות שלו).בניית אתריםמשתמשים בעיקר ב PHP / ASP וגם פחות ב JSP (ויש כמובן את השפות המגניבות כמו Ruby ו Python), כאשר כיום יש גם את ה ASP.NET שמציג שיטת עבודה יותר ויזואלית ושונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.