פורסם 2007 במאי 118 שנים יש לי לוח אם MSI 865?PE NEO2-S (שני ערוצי SATA-1 ו4 וIDE ).ואני רוצה סוף סוף DVD.אשמח לקבל המלצה לDVD עם יחס תמורה/מחיר גבוה.יש לציין שאני מעוניין שהוא ימשיך איתי למחשב עתידי לכשיהיה לכן אם יש צורך במתאמים למחשב הנוכחי ידעו אותי.החנות היא IVORY.
פורסם 2007 במאי 118 שנים מחבר אוקיי קיבלתי את ההערה מעבר לזה אני מבין שאין בעיה של תאימות בכל אופן אשמח מאוד לקבל כמה דגמים טובים לקנייה?(הסטיקי לא בדיוק נותן זאת אלא דן בצורבים למינהם....)
פורסם 2007 במאי 118 שנים האמת שכרגע עם כמות הSATA והIDE שיש לך, עדיף IDE... בעתיד אתה לא תקנה HD IDE כמובן, ויהיו לך משהו כמו 6 SATA ו2 IDE, אז צורב IDE יוכל לשמש אותך כרגיל.לגבי דגמים, אני לא ממש זוכר, מה שאני יכול להגיד לך שיש אחד של LITEON שהוא סבבה, וLG שהוא אחלה. תחפש עליהם קצת זה לא קשה.
פורסם 2007 במאי 118 שנים מחבר אוקיי יש לי סניף לידי של KSP בבקשה אם אפשר כנסו לאתר שלהם במחירון חלקים מופיעים שמה הרבה צורבים אם אפשר לומר לי מה הכי טוב מבינהם????
פורסם 2007 במאי 318 שנים פיוניר 112פחחחחח..אחי קח ת LITE-ON ב- 210 ש"ח באמת צורב שמגיע עם באנדל מכובד מאוד.ושלא נדבר על "המותג" שכאן משחק תפקיד חשוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.