עבור לתוכן

חיבור SATA1 לכונן SATA2

Featured Replies

פורסם

האם אמורה להיות בעיה לחבר כונן sata2 ללוח עם תמיכה רק בsata1?

תודה.

פורסם

חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש

לא אמורה להיות בעיה

פורסם

ag43 בוא נרגע קצת ;)

פורסם
  • מחבר

צודקים, מקבל את ההערה הלבבית, מצטער.

על כל פנים קניתי שני כונני SATA 2 ושניהם ממש זוחלים ואם אני מחבר כונן SATA1 הוא עובד נורמלי?

פורסם

יש דבר (שכר כתבתי עליו רבות פה) שנקרא SATA1 compatibility mode, שזה ג'ימפור של שתי רגליים בHD.

אם יש בעיות זה אמור לפתור אותם (ואז הוא מתנהג בהכרח - בכפיה ככונן SATA1 לכל דבר ועניין.

פורסם

מצטער אבל כבר נשבר לי לכתוב אותו דבר כל הזמן. אני חושב שאני אוסיף את זה לחתימה שלי ודי.

פורסם

מה שעושה לך טוב.

פורסם
  • מחבר

תודה חברה. אני אריץ חיפוש על הג'ימפור הזה.

פורסם

רתה לא חייב לגמפר אותו, רק אם אתה רואה שמתעוררות בעיות. כעקרון הגמפר הזה מיועד לבקרים ממש ישנים (כמה

ישנים? ההרדיסק שלי עובד בלי גמפר)

פורסם

אני תופס טרמפ

יש לי שתי כוננים, אחד מהם חדש WD2500KS והשני הוא ST380013AS אם אני לא טועה החדש הוא Sata2 והישן sata1.

אני רוצה שהWD יהיה הראשי והST יהיה המשני. אני רק רוצה לוודא בנוגע לחיבורים לפני שאני עושה נזק בטעות.

1. שאלה ממש מפגרת - האם יש הבדל בין שני צדדי כבל הSATA (הצד שלכונן והצד שללו - לא נראה לי אבל אני מעדיף לשאול).

2. האם אני צריך לג'מפר משהו בשביל שזה יעבוד או שפשוט לחבר את הWD לחיבור הPrimary (לפי לוח האם) ואת הST לsecondery?

תודה!

פורסם

1. לא

2. זה לא משנה מה הראשי ומה המשני (בניגוד למסטר וסלייב בIDE) תחבר איך שנוח.

פורסם
  • מחבר

חיברתי[gguyhh- פותח הנושא] את הג'מפר כמו שכתוב על הכונן בשביל שיתפקד בחיבור 150MB\S ובכל זאת הכונן יותר איטי מהכונן הראשי של ה80GB שהוא במקור SATA1. יש עוד משהו שאפשר לעשות?

פורסם

1. לא

2. זה לא משנה מה הראשי ומה המשני (בניגוד למסטר וסלייב בIDE) תחבר איך שנוח.

אז אני לא צריך לג'מפר כלום נכון?

פורסם
  • מחבר

איך הגעת למסקנה שהוא יותר איטי?

העתקתי קבצים לשני הכוננים ומדדתי יותר זמן לכונן החדש[פי 2 או 3], אין מה לטעות כי ההבדל די משמעותי [ואגב, ברור שזה שנפח הכונן החדש יותר גדול לא משנה- נכון?].

נ.ב.:okarmi חבל שאתה לא פותח נושא חדש משלך, זה קצת מבלבל הקפיצות מהשאלות שלי לשלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים