עבור לתוכן

Command & Conquer 3 שאני מתקין אחרי כמה זמן הוא נותן שגיאה מדוע?

Featured Replies

פורסם

??

[attachment deleted by admin]

פורסם

השגיאה אומרת שהקובץ פגום.. תבדוק שאין שריטות על הדיסק.

פורסם

אין קשר לשריטות תקשיב לפני יומיים קניתי תמקורי פתחתי תאריזה שמתי תדיסק בDVD מתחיל התקנה באמצע ההתקנה אותו הודעה רק עם איזה קובץ טקסט :pissed: ניראה לי בEA חאפרים דוחפים לאנשים דיסקים באיכות חרא

פורסם

תלך לחנות ותבקש מהם להחליף לך.

פורסם
  • מחבר

אז רגע חברים זה בעיה במשחק או בדיסק כי שלי זה לא מקורי ואני צריך לדעת אם זה הדיסק או הקבצים במשחק? דרך אגב הדיסק הזה של 8.5 גיגה.

פורסם

סביר להניח שהבעיה בדיסק.

פורסם

סביר להניח שהבעיה בדיסק.

לא ניראה לי כי אצלי דיסק מקורי וחדש מהאריזה לכונן פעמיים התקנה פעמיים אותו הודעה בקובץ טקסט בתיקיה E:\Support\sv שם הקובץ läsmig.txt

הקטע שאני מצליח להקליט אותו וליפתוח אותו בכתבן בלי בעיה רק בהתקנה רושם לי הודעה כמו אצלו רק עם שם קובץ läsmig.txt מערכת ויסטה אולטימייט מישו ניסה להתקין מקורי וגם הויסטה מקורית???או שאוליי בגלל שם קובץ מוזר בויסטה לא תומך בשם שלו ?

פורסם

מוסרי גם אצלי זה היה ככה,זה סתם קובץ טקסט שולי,תעשה איגנור.

פורסם
  • מחבר

ומה אני צריך ללעשות? יש לי אותו הודעההלא?

פורסם

לא, יש לך קובץ אחר בעייתי.

הפתרון הפשוט הוא קודם לבדוק מדיה אחרת (למשל המקורית), אם אין לך כח, תחפש command and conquer core.cab

פורסם
  • מחבר

אז אמרו פה זה בעיה בדיסק? איפה אני מחפש את הקובץ הזה? ואחרי שמצאתי מה אנייעושה?

פורסם

זה שתי קבצים שונים מה שאני מדבר ומה שאתה מדבר אבל אותה הבעיה גם אם תקנה תמישחק יש סיכוי שתקבל את אותה ההודעה...היתקשרתי לתמיכה אמרו לי שאם המישחק עובד אז סבבה..

פורסם
  • מחבר

לא מבין בכלל מההאתה מדבר. פעם אתה אומר גם אם יקנה יכול להיות אותו בעיה ודברת איתם אמרו אם עובד אז זההטוב. אבל איך זה יעבוד? תסביר את עצמך אחי

פורסם

זה יעבוד כשתשלם למוכר בחנות שיביא לך את המשחק באריזה מקורית

תקרא חוקים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים