פורסם 2007 באפריל 3018 שנים אין קשר לשריטות תקשיב לפני יומיים קניתי תמקורי פתחתי תאריזה שמתי תדיסק בDVD מתחיל התקנה באמצע ההתקנה אותו הודעה רק עם איזה קובץ טקסט ניראה לי בEA חאפרים דוחפים לאנשים דיסקים באיכות חרא
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מחבר אז רגע חברים זה בעיה במשחק או בדיסק כי שלי זה לא מקורי ואני צריך לדעת אם זה הדיסק או הקבצים במשחק? דרך אגב הדיסק הזה של 8.5 גיגה.
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים סביר להניח שהבעיה בדיסק.לא ניראה לי כי אצלי דיסק מקורי וחדש מהאריזה לכונן פעמיים התקנה פעמיים אותו הודעה בקובץ טקסט בתיקיה E:\Support\sv שם הקובץ läsmig.txt הקטע שאני מצליח להקליט אותו וליפתוח אותו בכתבן בלי בעיה רק בהתקנה רושם לי הודעה כמו אצלו רק עם שם קובץ läsmig.txt מערכת ויסטה אולטימייט מישו ניסה להתקין מקורי וגם הויסטה מקורית???או שאוליי בגלל שם קובץ מוזר בויסטה לא תומך בשם שלו ?
פורסם 2007 במאי 118 שנים לא, יש לך קובץ אחר בעייתי.הפתרון הפשוט הוא קודם לבדוק מדיה אחרת (למשל המקורית), אם אין לך כח, תחפש command and conquer core.cab
פורסם 2007 במאי 118 שנים מחבר אז אמרו פה זה בעיה בדיסק? איפה אני מחפש את הקובץ הזה? ואחרי שמצאתי מה אנייעושה?
פורסם 2007 במאי 118 שנים זה שתי קבצים שונים מה שאני מדבר ומה שאתה מדבר אבל אותה הבעיה גם אם תקנה תמישחק יש סיכוי שתקבל את אותה ההודעה...היתקשרתי לתמיכה אמרו לי שאם המישחק עובד אז סבבה..
פורסם 2007 במאי 118 שנים מחבר לא מבין בכלל מההאתה מדבר. פעם אתה אומר גם אם יקנה יכול להיות אותו בעיה ודברת איתם אמרו אם עובד אז זההטוב. אבל איך זה יעבוד? תסביר את עצמך אחי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.