עבור לתוכן

cnc3 בלתי אפשרי לשחק ברשת כולם אומרים לי לא מחובר ובועטים בי???

Featured Replies

פורסם

קניתי מקורי בשביל לשחק ברשת !!!! בלי בעיות !!!לא אוהב בעיות !אבל למרות שזה מקורי יש בעיות אני מעל שעתיים עובר בין לובים מיתחבר למישחקים בוחר צד GDI בוחר מיקום במפה בוחר קבוצה לשחק איתם לוחץ X שאני מוכן ואז המנהל של המישחק(חדר) וכולם אומרים לי אותו דבר MUSARI U NOT CONNECT!!! ומעיפים אותי.........מזה אמור להיות אני קניתי מקורי פתחתי חשבון חוקי עשיתי את כל הצעדים שנידרשים למה זה ככה מישו מוכן להסביר? או שאוליי דילגתי על חלק

יש לציין אני מישתמש עם ויסטה המשחק לא חסום בפיירוואל אני עובד עם ראוטר...אני רואה את כל החדרים ניכנס לכל התפריטים של כל המישחקים ואומרים לי אני לא מחובר ומעיפים אותי...................... :pissed:

פורסם

זה בגלל שאתה ערס.

לא סתם, אין *במקרה* איזה צ'יטים מופעלים או משהו בסגנון?

פורסם
  • מחבר

אין רק המשחק פועל..רציתי להיכנס לבדוק את זה בלובי 27 אבל מי האחראי על HWZONE שם ראיתי שם פתחו משחק אבל ריק שם בכדי להבין למה כולם אומרים לי אני לא מחובר אם אני לא מחובר איך אהם רואים אותי? ואיך מדברים איתי? קבלו תמונה!!!

[attachment deleted by admin]

פורסם

תסתכל בעמודה הימנית איפה שרשום ready, לפי הסימון שם אתה יכול לראות את הבעיה.

הסימן התחתון מעיד על זה שאתה מחובר לאותו בנאדם כאשר צבע הסימן מעידה על איכות החיבור: ירוק, צהוב ואדום. 2 הסימנים העליונים מעידים על בעיות בחיבור בינך לבין אותו בן אדם.

כל אחד מהסימנים יכול להופיע אצל כל אחד.

איזה AV יש לך? ניסית להפעיל DMZ בראוטר? כמה זמן אתה כבר לא מצליח לשחק?

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח לשחק מאז שקניתי אותו כבר יומיים הראוטר על DMZ מזה AV? אנטי וירוס אין לי, הראוטר של אדימקס....

מה אולי צריך ליפתוח פורטים ? ואיך עושים את זה?אני על 5 מגה הורדה ואפלוד 500+ק"ב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים