עבור לתוכן

עזרה בהרכבת מחשב עריכת אודיו בסביבות 4500-5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אוקיי, אז אף פעם לא הרכבתי יותר מדי מפרטים ואני די לא מנוסה בתחום.

אני רוצה להכין מפרט למחשב שישמש בעיקר לעריכת אודיו (cubase + reason - הקלטה של שירה ועריכת מידי), אך גם להורדות (HD של לפחות 250 ג'יגה, צורב טוב), ולמשחקים (אבל בקטנה - כלומר לא כרטיס מסך בלאי אבל גם לא מפלצת).

כל מה שאני סגור עליו זה שאני רוצה לקנות כרטיס קול סביר עם כניסת מידי, לא יקר מדי (חשבתי על m-audio audiophile 2496)

ואני רוצה 2 ג'יגה זכרון

במעבדים באמת שאני לא מבין כלום אז פה בעיקר אני אשמח לקבל את העזרה שלכם.

עיצוב המחשב ממש אינו חשוב לי, כמו-כן לא החלטתי עדיין אם אני רוצה גם ציוד הקפי למחשב (אשמח למסך + מקלדת חדשים, אבל פחות קריטי...)

אני גם אשמח לדעת מאיפה אתם ממליצים לקנות את המחשב. את כל המחשבים שקנינו במשפחה בשנים האחרונות קנינו בדילים באתרים מסחריים והפעם רציתי להשקיע מחשבה במשהו שבאמת ישרת אותי הכי טוב.

תודה רבה!

נ.ב.

התקציב שלי די גמיש - כך שאם אתם חושבים שעם קצת יותר כסף אני מסוגל לקבל משהו שישרת אותי טוב יותר אני מוכן לשקול זאת

פורסם

מעבד:

AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤1011

לוח אם:

ASUS M2N-E ¤524

כרטיס מסך:

ALBATRON PCI-EX GeForce 8600GT 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤763

דיסק קשיח:

SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3320620AS ¤523

צורב DVD:

ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE ¤211

זיכרון:

G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤572

כרטיס קול:

CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME AUDIO ¤420

מארז:

GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - SILVER - GZ-XX1CASNS ¤332

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤419

מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤4638

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

כרטיס קול טוב יחסית.

מארז טוב+ספק טוב (אפשר לשים SONATA 2 יתן אותם ביצועים באותו כסף, רק שהמארז שקט יותר וספק שלו חלש יותר).

כרטיס מסך מיד ריינג' .

מעבד מעולה!

לוח טוב

2GB זכרון.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!!

הכרטיס קול לא מתאים לי משום שאני לא רואה שיש לו כניסת מידי.

מכרטיסי הקול שנמצאים באתר הזה מה שנראה לי הכי מתאים זה ה- CREATIVE SOUND BLASTER X-FI EXTREME MUSIC, אבל הוא כמעט במחיר של ה- m-audio שרציתי וללא ספק פחות טוב ממנו.

אני כנראה אוסיף לזה מקלדת פשוטה ואולי מסך ואלך על משהו בסגנון + אזמין את ה- m-audio בנפרד.

יש למישהו הצעה לאיזה מסך 19" כדאי לי לקנות ואיך אפשר לשנות את המפרט כך שב- 5500-5000 ש"ח אני אקבל גם אותו (ללא הכרטיס קול)? אני מוכן לקצץ בכרטיס מסך שנראה לי יותר ממה שאני צריך.

ויש איזה מקלדת מסויימת באתר הזה שהייתם ממליצים עליה?

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים