פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מחשב : פנטיום 4 מהיר וטוב, ללא חיבור SATAמערכת קבצים : ext3 בלינוקס 2.6דרישות מהכונן : - שקט (מאוד !) - מהיר (המקסימום ש IDE יכול לתת) - בקריאה של קבצים של עד כמה MB (עליית תוכנות וכו) - מאריך ימים - רצוי : מתחמם כמה שפחות - גודל : לא קריטי. 80G מספיק. יותר לא יזיק אבל אני לא צריך וסתם יקר. - גודל : 3.5" (רגיל למחשב Desktop)שאלות : - איזה חברה לקנות ? (לפי הקריטריונים) (מתעניין בעיקר WD או מקסתור) - כמה קאץ' כדאי ? - ללא התחשבות במחיר - עכשו כן עם התחשבות במחיר : אני רוצה משהוא ב 270-300 שח, לא יותר מ 350. אבל מוכן לשמוע אם זה משהוא ממש טוב.
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים חברה לא כזה משנה כולם בעלי +- אותם ביצועים..עדיף (ויהיה בזבוז) אם לא תקנה אחד של 8MB BUFFER...ובתקציב שלך אתה יכול לקנות 160GB+-..
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים חברה לא כזה משנה כולם בעלי +- אותם ביצועים.. עדיף (ויהיה בזבוז) אם לא תקנה אחד של 8MB BUFFER... ובתקציב שלך אתה יכול לקנות 160GB+-.. יש את WD CAVAIR שעולה בKSP משהו כמו 300-310 ש"ח אני לא בדיוק זוכר אני קניתי אותו והוא בסדר גמור. למעשה, בשנייה ז הוא על 40 מעלות אבל זה לא חוכמה כי הכרטיס.מסך שלי על 65 מעלות והמעבד על 44.. אני צריך פשוט להחליף מארז ובקרוב מגיע אליי ה570 .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.