עבור לתוכן

מחשב שישמש בעיקר לקולנוע ביתי ולסטודנט, עד 1600.

Featured Replies

פורסם

לא צריך לקרוא הרבה בשביל להבין שדעת הקהל היא נגד המשווקים הגדולים בתחום המחשבים בארץ (אייבורי), ואני מניח שיש בה אמת.

עד היום קניתי את כל המחשבים שלי מהם פשוט בגלל שהמחיר היה מפתה. מיותר לציין שהיו לי מדי פעם בעיות (הלך ספק, הלך צורב) אבל קשה לי לקבוע האם זה באמת בגלל החלקים הספציפיים שלהם.

בכל מקרה, כרגע כשאני לוקח הצעה למחשב של אייבורי ב1470 שקל ומרכיב לבד את אותם חלקים בדיוק מהאינטרנט זה יוצא על השקל 1470 אבל בלי המארז והמקלדת+עכבר (פחות קריטי).

זה המפרט:

מעבד: AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT

לוח אם: MSI K9NSGM או GIGABYTE GAM61VME-S2 (עם הזבל המובנה Geforce 6100).

זכרון: 1024 DUAL DDR II 667MHz (אני מניח של חברה ג'נרית)

הארדיסק: 160GB SATA2 7200 RPM 8MB (נגיד wd,maxtor)

צורב LG/NEC/SONY X 18 DVD

מה זאת אומרת מחשב ק"ב? בשלב הראשון המחשב הולך לשבת בסלון, להיות מחובר בכבל VGA למקרן (720P) ואני מעדיף שיהיה מסוגל להריץ נגיד תכנים של (1080P).

כיום אני משתמש במחשב בן 4 שנים שמריץ לי כמעט חלק תכנים של 720P, x264. חובה שתהיה יציאה (לא כניסה) אופטית או קואקסלית (SPDIF) בשביל לחבר למגבר ק"ב. יציאת DVI היא גם קריטית כי מתישהו אני אעדיף לעבור לחיבור הזה במקרן. לשימושי סטודנט אני מניח שהוא יספיק כי גם המחשב הנוכחי שלי מספיק. אם אפשר להכניס בתקציב מארז שוכב זה יהיה נחמד.

אני לא חזק בתחום, יש מצב שאפשר להרכיב משהו יותר טוב בתקציב הזה?

תודה מראש לכל המגיבים..

פורסם

יש ל-ASUS לוח M2NPV-VM מבוסס 6150 ולוח M2A-VM HDMI מבוסס X1250, שניהם mATX ומתאימים ל-HTPC. מחירם פחות מ-500 ש"ח.

זכרון 2x1G של קינגסטון יעלה לך עוד 650 ש"ח, נראה לי שההפרש בין זה לבין 2x512 קטן יחסית.

HDD הכי משתלם כיום הוא 250GB של WD, ב-330 ש"ח. כש-160 ג'יגה עולה 300 ש"ח, פשוט חבל לא לקחת 250...

מארז נורמלי יעלה לך יותר מ-200 ש"ח, ואם תרצה גם שקט, קטן ויפה אפשר להגיע בקלות מעל 1000.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים