עבור לתוכן

שאלה לגבי SLI של 6600GT

Featured Replies

פורסם

שלום לכם..יש ברשותי כרטיס 6600GT גרסאת האקסטרים של לידטק שבא אם אובר קלוק מובנה...

והייתי רוצה לקנות עוד כרטיס 6600GT יד שניה למטרת SLI ...

השאלה שלי היא...מספיק שהצ'יפ יהיה זהה ?...בלי קשר לחברה או אובר קלוק?..

כלומר כרטיס אחד לידטק וכרטיס שניה ג'יגה בייט ...זה אפשרי?

פורסם

אם אני לא טועה כבר מזמן הוסיפו את האפשרות לדריברים. אפשר לשלב ייצרניות כל עוד מדובר באותו הצ'יפ.

בכל מקרה שניהם יאלצו לרוץ באותה המהירות, כך שתאלץ לעשות OC לכרטיס השני או להוריד את ה-OC של ה-leadtek.

כשבדקתי 2x7800GT במהירויות שונות זה עבד אבל היו "קפיצות" במהירות. שמתי להם BIOS זהה וזה הסתדר.

ד"א, אם אתה מעוניין בעוד כרטיס כזה בדיוק מאזור המרכז, צור איתי קשר. (יש לי חבר שימכור, לדעתי)

פורסם

אמור לעבוד...(מנסיון עם 7600GT)..

ועדיף לך כבר למכור אותו ולקנות משהו חדש יחסית (יותר מדי בSLI אתה לא תקבל)..

פורסם

ואיך הוא ימכור אם אתה תמליץ לכולם לא לקנות ? :P

פורסם
  • מחבר

אני עדיין מחכה לבאנצ'ים רשמיים של הR600 כי זה הכרטיס כנראה שאני יקנה אם הוא באמת יהיה כרטיס טוב..... עד אז הייתי רוצה משהו זמני שישפר קצת את FPS ואני יכול להשיג את הכרטיס בין 300 ל 350 ש"ח השאלה היא האם זה ייתן לי הבדל ביצועים מורגש....

פורסם

הבדל בביצועים יש..אבל הוא לא כזה גדול..

פורסם

במקום לקנות 6600GT יד שניה ולעשות SLI.

אפשר לקנות X850XT יד שניה ב - 300 ש"ח שיהיה חזק בהרבה ממערך ה - SLI הזה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מאמין שהX850XT יעלה לי 350 שקלהוא יקר יותר

פורסם

אני מצאתי אותו ב - 300 ש"ח.

תראה פה - http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=6&SalesSubCatID=174&Info=%EB%F8%E8%E9%F1+%EE%F1%EA&fromPrice=&untilPrice=

עסקה שווה ביותר, אני בעצמי שקלתי לקנות אותו שיהיה לי בתור כרטיס גיבוי :lol:, אבל אתה צריך אותו יותר אני מניח.

פורסם

יש שם גם 7900GT מומהר של GAINWARD עם קירור זלמן פאטאליטי (המבוסס על ה - VF700CU) ב - 600 ש"ח, לא רע בכלל.

פורסם

האם מישהו יכול לתת לינק לאיזה השוואות שנעשו בין מערכת SLI 6600GT לבין כרטיס בודד...

פורסם

כתבה אחת מבין ההמונים :

http://www.techreport.com/reviews/2005q1/geforce6600gt-sli/index.x?pg=1

תוכל להשוות בין 2x6600gt ל-x850xt אם תרצה כי גם הוא קיים שם.

זה נראה של-x850 יש יתרון ,אבל זה תלוי גם במשחק עצמו... למשל ב-doom3 ה-sli עדיפים... אבל ב-half-life2 הם לא... (גם כן דוגמא :D)

פורסם

האמת שהם די דומים בביצועים.. ה850 מול 6600SLI...

ה6600 סדר גודל מחיר של 550 ש"ח מול X850 שעולה כ800 ש"ח.

בכלל, תוספת של עוד כרטיס 6600GT מקפיצה את הביצועים משמעותית

ולא כמו שנתנו לי להבין פה שזה לא משפיע כמעט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים