פורסם 2007 באפריל 2918 שנים התמונות הבאות מראות את ההתפתחות הגרפית של סדרות משחקים. פשוט מדהים לחשוב איך הגרפיקה תתפתח בעשור הקרוב... Ratchet & Clank Project Gotham Metal Gear Solid Super Mario Halo Gran Turismo Devil May Cry Grand Theft Auto Final Fantasy Tekken
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים יש פה כמה באמת יפים אבל גם כמה ממש לא לעניין.אלה שעולים לי שוב לראש ממה שראיתי הם רטצ'ט אנד קלאנק,שבשלוש הראשונים רואים שיפור ניכר,אבל התמונה האחרונה היא סתם תמונה מסרטון מרונדר מראש שנועד להציג סרטון פתיחה של המשחק או משהו כזה.אותו דבר עם טקן.והיו עוד כמה.עריכה:וכומבן GTA4 שהתמונה האחרונה לא בטוח מצולמת מהמנוע של המשחק.
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים פששש אחלה תמונות הכול התקדם מאוד מהראני זוכר שהיה לי גיפורס 2 וGTA3 עבד לי עליו ממש חרא בקושי אפשר היה לשחק חחחחחחח
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים באמת מדהים..ולחשוב שכל התמונות ה"ישנות" הם רק מלפי 4-5 שנים בד"כ, אז תחשבו מה יהיה בעוד 4-5 שנים !!
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים יש אחד קטלני של מנועי אנריל שרואים את מלקולם..והוא מדגים את זה ממש יפה,אם אני אמצא את זה אני אוסיף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.