פורסם 2007 במאי 1418 שנים אחת הבעיות הגדולות שלי זה חום אני שפוט משתגע מה לעשות ...אתה שופט אותי כי אני לא אוהב חום ? הקופאית כבר מפוטרת כל התור התלונן עליה .... זה לא בעיה שלי אלה שלה
פורסם 2007 במאי 1418 שנים אחת הבעיות הגדולות שלי זה חום אני שפוט משתגע מה לעשות ... אתה שופט אותי כי אני לא אוהב חום ? הקופאית כבר מפוטרת כל התור התלונן עליה .... זה לא בעיה שלי אלה שלה אז לא רק שהתעצבנת על עובד פשוט ש"לא עובד מספיק מהר" בשבילך, אלא גם גרמת לפיטוריו. אז על מה יש לך בדיוק להתלונן במדינה הזאת? אתה מתאים פה בול!
פורסם 2007 במאי 1418 שנים קודם כל חעחע FFS ב' כל אני לא התלוננתי עליה אבל כל התור התלונן (היו הרבה ונשארו 4 כי היא היתה איטית הם פשוט הלכו לקופה אחרת והיתלוננו) ג' כל היא לא עשתה את עבודתה וגרמה לאנשים לאבד שעות רבות מחייהם ד' כל אם היא היתה עובדת בסופרמארקט היא היתה מפוטרת ועוד היתה צריכה לשלם פיצוים
פורסם 2007 במאי 1418 שנים עכשיו זה מרתיח אותי http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3397674,00.html :bash: :bash:
פורסם 2007 במאי 1518 שנים עכשיו זה מרתיח אותי http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3397674,00.html :bash: :bash: הדבר הבא שצריך לטפל בו ומהר. זה בתי הדין הרבנים.
פורסם 2007 במאי 1518 שנים יש להם אוטונומיה מוחלטת בעיניני נישואין גירושין וקבורה והם פשוט מרגישים שהם מעל החוק. זה פשוט לא מתקבל על הדעת. ואחרי זה עוד אומרים לי "תתגיירי". : אבל זאת בטח לא הסיבה...
פורסם 2007 במאי 1518 שנים הדבר הבא שצריך לטפל בו ומהר.זה בתי הדין הרבנים.הדבר הבא?! מה היה הדבר הראשון?
פורסם 2007 במאי 1518 שנים הדבר הבא?! מה היה הדבר הראשון?אתה, המצוקה הכלכלית, הפלשתינאים, הממשלה, התשתיות, הסביבה, המחירים, השחיתות ועוד.
פורסם 2007 במאי 1518 שנים אתה, המצוקה הכלכלית, הפלשתינאים, הממשלה, התשתיות, הסביבה, המחירים, השחיתות ועוד.עוד בחור שמקור הידע היחיד שלו זה ערוץ 2.
פורסם 2007 במאי 1518 שנים כן כי אתה סוכן מוסד שיודע בדיוק כל מה שקורה בארץ ולא אחד שמסתמך על חדשות של ערוץ\עיתון כלשהו.
פורסם 2007 במאי 1518 שנים עוד בחור שמקור הידע היחיד שלו זה ערוץ 2. מה הבעיה שלך בערוץ 2? גם אתה איזה סכיצופרני שחושב שהכל שם זאת תעמולה ממשלתית, קונספירציה של שקרים? אז אם כבר, למה להם לשקר ולהגיד שרע פה?
פורסם 2007 במאי 1618 שנים ממש לא, גם אני צופה בחדשות של ערוץ 2.פשוט אנשים פה חושבים שמה שאומרים בחדשות זאת האמת ב- 100%, מה שממש רחוק מהמציאות.בנוסף, שימו לב שבחדשות מראים יותר דברים רעים מטובים. למה? כי זה מביא יותר רייטינג.מה, כל היום קרו רק דברים רעים ולא קרה דבר אחד טוב בכל המדינה?*ציינתי את ערוץ 2 כדוגמא בלבד. אגב, זה קורה בכל העולם, גם ב- CNN וב- BBC ובכל חברת חדשות אחרת מראים רק את הדברים שמביאים רייטינג במקום להביא סיקור של יום מאוזן באמת, גם אם הדברים הטובים שפחות מעניינים אנשים.*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.