פורסם 2007 באפריל 2918 שנים הוא אומר לי שהכונן מוגן מפני כתיבה וכמה שניסיתי לא עזרניסיתי לשדרג פירמוואר וזה לא עזר כי התוכנה לא יכולה לכתובהנגן זה MPIO FG200[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים חבוב,תפעיל תנגן תלך להגדרות תמצא שם משהו שקשור לפורמט ותפרמט למה להסתבך עם windows ?
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מחבר כי אני לא יכול להפעיל את הנגןהוא אומר לי שהוא לא מזהה את מערכת הקבצים
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים כמה עצלן אפשר להיות?תוריד מפה את הUTILITY שלו:http://www.mpio.com/downloads/index.php?search_part=FG200
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מחבר אתה לא הבנת יש לי את התוכנה שלוהבעסה שהוא מגדיר את הנגן כדיסק ריק ומוגן מפני כתיבהכמו שיש בתמונה בהודעה הראשונה שלילכן אני לא יכול לאתחל ולא לשדרג פירמוואר ולא כלום
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים יש לך תגרסא האחרונה?נסה להסיר ולהתקיןם מחדש ולשנות חיבור פיזי של USB יעני לתקוע בחיבור אחר במחשב שלך
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מחבר הצחתי לאתחל ולהתקין את הגירסה אבל הוא מתחיל לעשות בעיות וזהלא משנה זה כבר לא מפריע יותר תודה על העזרה שלך
פורסם 2007 במאי 218 שנים מחבר אבא שלי ישב על זה קצת וניסה לסדר אבל עכשיו הוא מתחיל להשתגע לי פתאום הוא לא מגיב ללחיצות והכלעכשיו גם המחשב מזהה אותו כדיסק נשלף שאין בו מדיה ניסיתי לעדכן דרייברים והל כלום להתקין מחדש הכל אין, נראה לי אני אעשה ממנו מחזיק מפתחות.........
פורסם 2007 במאי 218 שנים אני ממש מצטער על ההקפצה אבל זה ממש חשוב מישהו יודע אולי מה עושים?1. אם יש אחריות תלך ותחליף אותו במסגרת האחריות2. אסור להקפיץ ונראה לי שדי הבנת את זה, בעקבות זאת יש לך אזהרה 1 מתוך 3 כאשר בשלישית אתה תורחק / תנעל מהפורוםיום טובהדיון ננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.