פורסם 2002 בינואר 823 שנים כי רק עכשיו גיליתי בעזרת סנדרה שהלוח אם שלי הוא מהם... מישהו יודע מה כתובת האתר שלהם?
פורסם 2002 בינואר 823 שנים לפני יותר משנה דוד שלי קנה לי מחשב בהפתעה (אבא שלי מימן ) הלוח אם הוא ax63pro aopenעם פנטיום 3 550השאלה היא האם הלוח שווה משהואני יודע שזה לא כל כך רלוונטי עכשיו כי זה כבר אצלי מספיק זמן אבל הייתי רוצה תשובהתודה
פורסם 2002 בינואר 823 שנים MSI חברה טובה, הם אולי לא אסוס או אביט אבל במחיר שהלוחות שלהם עולים מקבלים תמורה לא רעה..
פורסם 2002 בינואר 923 שנים לא נראה לי שיש חברה שמיצרת לוחות אם תחת השם MS כי מיקרוסופט היו תובעים אותם :lol: :lol: :lol:
פורסם 2002 בינואר 923 שנים לפני יותר משנה דוד שלי קנה לי מחשב בהפתעה (אבא שלי מימן ) הלוח אם הוא ax63pro aopen עם פנטיום 3 550 השאלה היא האם הלוח שווה משהו אני יודע שזה לא כל כך רלוונטי עכשיו כי זה כבר אצלי מספיק זמן אבל הייתי רוצה תשובה תודה מישהו יכול לענות? זה גם הלוח שלי...
פורסם 2002 בינואר 923 שנים קודם כל...Penny יש לך שם יפה, על שם מי הוא?דבר שני הוא לוח בסדר ובאמת מיקרוסופט היו תובעים אותם בגין גניבת לקוחות ושהם מורידים מהשם של MS. ;D
פורסם 2002 בינואר 923 שנים תודה רבה גם אני אוהב את השם שלך ,למרות שאני לא מת על השחקן למרות שקוראים לי עידן משום מה החברים שלי קוראים לי פני לא פיני , אלא פני , כמו שכתוב באנגלית :) :D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.