פורסם 2007 באפריל 2818 שנים אני מחפש משחק FPS בסגנון call of duty 1\2 וקאנטר סטרייק....יריות גוף ראשון בקיצור....ושיש לו single player חמודכמו בcall of dutyתודה לעוזרים =]
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים ממליץ לך בכיף על Americas Army .משחק אחד היפים והמושקעים שאני מכיר והכי חשוב חינמיאם תרצה תכנס לגיימר יש שם פורום למשחק יוכלו לעזור לך עם כל התהליך http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topicslist.php?ForumID=24
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים מחבר כן אני יודע משחק טוב אבל אני רוצה משהו מושקע בsingle player שלו....כמו call of duty =]
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים מחבר לך על F.E.A.Rשיחקתי כבר =]קצת מפחיד לשחק לבד ב2 בלילה והל חושך מסביבך =]חח
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים Rainbow Six VegasS.T.A.L.K.E.R Shadow Of ChernobylTom Clancy Double AgentArmA: Armed Assault
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים תוכל גם בלי בעיה ללכת על R6 LOCKDOWN..משחק מצויין כמו גם GHOST RECON. ומשחק ההמשך שיוצא בקרוב GRAW 2.QUAKE 4 אופציה לא רעה גם. גם סינגל טוב וכמובן המולטי המעולה..
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים מחבר הכל משחקים טובים....אבל את הרוב אני מכיר.... והרוב שם זה כמו doom שזה נגד מפלצותאני שונא את זה........... בעעעע שיהיה ריאליסטי... =]וraindow six שונא את כל המשחקים שלהם =[
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים מ-Battlefield 2 אתה מאוד תתלהב, כי זה לא מפחיד, זה מלחמה מודרנית וגם זה מאוד מהנה.
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים BARVAZחח זה הניק שהיה לי ששיחקתי CS 1.6אם כבר CS אז אני מניח שב HL2 כבר שיחקת נכון? (למרות המפלצות זה שווה,אחד המשחקים הטובים ללא ספק וגם ההרחבה שלו)אגב, אם אתה רוצה נגד אנשים יש את THE CHRONICLES OF RIDDICK משחק מצוין!!שיחקת בהרחבה של F.E.A.R ? נחמדה מאד (לא יותר לצערי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.